Skip to main content

UPDATE. Golazo: Pro TV, dispus să plătească mai mult pentru a difuza meciul FCSB - LASK Linz, exclusiv pe Voyo. Reacţia lui Gigi Becali

 
UPDATE. Golazo: Pro TV, dispus să plătească mai mult pentru a difuza meciul FCSB - LASK Linz, exclusiv pe Voyo. Reacţia lui Gigi Becali

UPDATE. Golazo anunţă că şi postul Romania TV este interesat de partida dintre FCSB şi LASK Linz din preliminariile Europa League. 

Publicitate

Zilele acestea se dă un „meci dur” între Pro TV şi Gigi Becali, patronul echipei FCSB, relatează Golazo.ro. Miza este returul din preliminariile Europa League dintre FCSB şi LASK Linz. Pro TV insistă să difuzeze şi acest meci doar online, pe platforma Voyo, însă Gigi Becali nici nu vrea să audă.

FCSB încă n-a cedat drepturile de imagine ale meciului, de care s-a arătat interesată o singură televiziune, Pro TV.

Surprinzător e însă modul în care postul din Pache Protopopescu a ales să negocieze cu campioana României, spune sursa citată.

Pro TV a transmis două oferte către FCSB:

  • O ofertă de aproximativ 60.000 – 70.000 de euro pentru a difuza meciul şi pe TV şi pe Voyo
  • Oferă 100.000 de euro pentru ca meciul să fie difuzat exclusiv pe Voyo.

Gigi Becali nu doar că a refuzat a doua propunere, însă le-ar fi transmis celor de la Pro TV că ar putea introduce în contract o clauză prin care meciul să nu poată fi difuzat pe Voyo, ci exclusiv pe Pro TV, relatează Golazo.

Turul Lask Linz – FCSB, care s-a terminat cu un egal (1-1) a fost transmis de Pro TV doar online, pe platform Voyo. Gestul Pro TV a atras din nou critici din partea fanilor.

De cealaltă parte, Pro TV a anunţat că a făcut mai multe plângeri penale împotriva celor care au transmis fără drepturi meciul pe Facebook şi pe Telegram.

„Meciul LASK Linz – FCSB, manşa întâi din play-off-ul Europa League, a fost transmis ieri în EXCLUSIVITATE pe VOYO. Deşi PRO TV, deţinătorul drepturilor exclusive de retransmisie în România a meciului, a informat că stream-urile ilegale care îl preiau se vor alege cu plângeri penale, au existat site-uri şi conturi de Facebook şi Telegram care au ignorat aceste informări, iar acum vor suferi consecinţele prevăzute de lege”, a anunţat televiziunea. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus