Skip to main content

US Open, ultimul Grand Slam al anului, transmis de Eurosport şi platforma Max

 
US Open, ultimul Grand Slam al anului, transmis de Eurosport şi platforma Max

US Open 2024, ultimul Grand Slam al anului, începe luni, 26 august, iar fiecare meci este transmis în direct pe platforma de streaming Max.

Publicitate

Cele mai importante meciuri sunt transmise zilnic pe Eurosport 1 şi Eurosport 2, marcând al 24-lea an consecutiv în care Eurosport difuzează turneul. Competiţia se încheie peste două săptămâni cu finalele de pe 7 şi 8 septembrie.

Acoperirea Eurosport a US Open este completată şi de experţii de la faţa locului, John McEnore şi Mats Wilander, de şapte ori  campioni de Grand Slam, alături de Barbara Schett, fostă finalistă de Grand Slam la dublu.   

Coco Gauff va încerca să-şi apere titlul câştigat anul trecut la US Open în faţa jucătoarelor Iga Swiatek, Aryna Sabalenka şi Elena Rybakina. Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Elena-Gabriela Ruse vor reprezenta România în turneul feminin la simplu. 

Pe tabloul masculin, cei doi finalişti de la Wimbledon şi Jocurile Olimpice Paris 2024, Carlos Alcaraz şi Novak Djokovic, sunt printre favoriţi, alături de câştigătorul Australian Open din acest an, Jannik Sinner, sau de campionul din 2021 de la New York, Daniil Medvedev. 

Scott Young, GSVP Content, Production and Business Operations WBD Sports Europe a spus:

„Acesta a fost un an record pentru transmisiunile noastre de tenis de la cele mai mari turnee din lume - de la Melbourne la Paris. Istoricul nostru în materie de sport, împreună cu angajamentul nostru pe termen lung de a acoperi fiecare aspect al acestui sport captivant, ne-au ajutat să devenim destinaţia numărul unu pentru fanii tenisului pe toate platformele, oferindu-le mai multă acţiune, mai mult conţinut şi mai multe poveşti, indiferent de modul în care aleg să urmărească.” 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus