Skip to main content

Valentin Teodosiu revine pentru a doua oară într-un serial. Actorul va face parte din distribuţia noului serial Tătuţu’

 
Valentin Teodosiu revine pentru a doua oară într-un serial. Actorul va face parte din distribuţia noului serial Tătuţu’

După rolul pe care l-a interpretat în Groapa - Familia e totul, Valentin Teodosiu revine pentru a doua oară în cariera lui într-un serial. De această dată, el îl va interpreta pe Titi Baros, cunoscut în lumea interlopă ca Faraonu, unul dintre cei mai periculoşi şi influenţi oameni din povestea lui Tătuţu’. 

Publicitate

Cu peste 100 de filme în care a adus diferite roluri şi vocea postului Pro TV încă din anul 1996, Valentin Teodosiu va putea fi urmărit în serialul Tătuţu’, care va avea premiera în această toamnă la Pro TV.

Tătuţu’ este o producţie a cărei acţiune are loc cu 20 de ani înaintea acţiunii din Clanul. De curând au început filmările pentru noul serial Tătuţu’, iar pe lângă actorii din Clanul, se vor alătura noi actori, anunţă postul de televiziune.

Valentin Teodosiu:

„Personajul meu este cel mai de temut al vremii! Titi Baros zis şi Faraonu! Este un dur, este de temut, toţi îl ascultă şi poate fi un exemplu pentru cei de teapa lui Bebe Măcelaru` care apare cu 20 de ani mai tânăr! Mai multe nu vă pot dezvălui!”.

„Atât pot să vă mai spun, că îmi place foarte mult, că este o echipă minunată de profesionişti şi sunt convins că TĂTUŢU` va fi un serial de mare succes la public.”.

Citeşte şi: Pro TV a dat startul filmărilor pentru noul serial, Tătuţul, cu George Mihăiţă

Citeşte şi: VIDEO. „Tătuţu'” se întoarce. Pro TV pregăteşte un nou serial cu George Mihăiţă, cel care l-a interpretat pe tătuţu' în Clanul

Citeşte şi: EXCLUSIV! Valentin Teodosiu se alătură distribuţiei serialului „Groapa”. Ce personaj va interpreta? Avem primele imagini

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus