Skip to main content

Pe lângă Botezatu, Zaiafet, Augustin Viziru şi Bogdan Mihai Simion sunt clienţi la Vânătorii de Comori, "Aşii Amanetului de România"

 
Pe lângă Botezatu, Zaiafet, Augustin Viziru şi Bogdan Mihai Simion sunt clienţi la Vânătorii de Comori, "Aşii Amanetului de România"

Vloggerul Zaiafet, actorul Augustin Viziru şi cobzarul Bogdan Mihai Simion se numără printre cele şase noi nume ai clienţilor participanţi la Vânătorii de Comori: România, format care va fi pe History şi care este inspirat din cunoscuta serie Aşii Amanetului.

Publicitate

Ei vor fi "clienţi". Cu alte cuvinte, aceste nume vor da o "comandă" de obiect, iar Vânătorii de comori vor căuta şi îi vor aduce pe potenţialii vânzători la casa de amanet, pentru a negocia.

De exemplu, Zaiafet caută un obiect de colecţie din timpul comunismului, iar Bogdan Simion îşi doreşte un instrument muzical special.

Pe lângă aceste nume anunţate de producători, un alt client este Cătălin Botezatu. El doreşte "un obiect special de la începutul secolului 20".

Citeşte şi: VIDEO: Cătălin Botezatu va apărea în Vânătorii de Comori, emisiune inspirată de Aşii Amanetului de pe History Channel

Înainte de detaliile despre clienţii-vedete, câteva informaţii despre emisiune:

Vânătorii de Comori: România este o serie de şase episoade şi va avea premiera în data de 14 mai, la ora 21:00 pe History Channel România.

O echipă de patru dealeri/anticari de obiecte de epocă, formată din Liviu Andrei, Gabi Badea, Dan Greere şi Ştefana Micu, are la dispoziţie 48 de ore pentru a satisface cererea unui client foarte important.

Vezi un reportaj VIDEO pe platourile de filmare, aici: VIDEO EXCLUSIV. Am fost "acasă" la Aşii Amanetului de România. Îşi spuneau "Aşii Amanetului" înainte să fie aleşi pentru emisiunea de pe History

Aşadar, cine sunt şi ce vor vedetele la Vânătorii de comori:

Horia Sârghi, cunoscut şi sub numele de „Zaiafet" în mediul online, este un creator de conţinut pe YouTube de mai bine de un deceniu, cu aproape 850.000 de abonaţi.

Acesta oferă conţinut dedicat pasionaţilor pentru istorie, literatură şi misterele universului.

Pe canalul lui se găsesc o serie de episoade ce explorează istoria comunismului din România şi a venit la „Vânătorii de comori" pentru a găsi un obiect special de pe „vremea tovarăşilor" pe care să îl folosească în mod decorativ în studioul de filmare.

Bogdan Mihai Simion, un artist cu multiple talente, este cunoscut ca lăutar, cobzar şi pasionat de colectarea şi conservarea muzicii tradiţionale. De asemenea, deţine titlul de doctor în Litere.

El se remarcă prin gusturile sale distincte. În colecţia sa se regăsesc instrumente muzicale tradiţionale, viniluri vechi, partituri, cărţi şi artă modernă.

El vine în cadrul emisiunii „Vânătorii de comori", pentru a-i provoca pe dealeri să găsească un obiect muzical unic, pe care să-l aducă în colecţia sa.

Augustin Viziru este un actor talentat şi un campion multi-premiat la biliard.

Deşi este adesea asociat cu roluri de „băiat rău" pe ecrane, în viaţa sa personală fix opusul şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi bucura soţia şi fiica.

În timpul liber, se dedică pasiunilor pentru sport şi cinematografie şi se consideră un om "greu de impresionat".

La „Vânătorii de comori" vine fiindcă îşi doreşte să găsească nişte obiecte vintage care să fie perfecte pentru camera sa de hobby-uri pe care vrea să o amenajeze acasă.

Pe lângă clienţi, în seria de emisiuni apar şi alte nume cunoscute, în calitate de vânzători sau experţi. Printre aceştia, Dumitru Prunariu, primul cosmonaut român, directoarea Muzeului Naţional Tehnic „Dimitrie Leonida" din Bucureşti, Laura Maria Albani, precum şi proprietarii barului „Ubuntu", din Bucureşti, Ionuţ Ţîrdel şi Iulia Calea.

 

Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

sus