Skip to main content

Emisiunea Viitor pentru România de la Prima News va avea două ore de emisie în fiecare săptămână. Gazda: un psiholog cu peste 20 de ani experienţă

 
Emisiunea Viitor pentru România de la Prima News va avea două ore de emisie în fiecare săptămână. Gazda: un psiholog cu peste 20 de ani experienţă

Emisiunea Viitor pentru România se extinde cu o oră la Prima News. Începând de vineri, 4 octombrie, Viitor pentru România, emisiune difuzată de Prima News şi prezentată de psihologul Nicoleta Călugăreanu, va avea două ore de emisie, în fiecare săptămână.

Publicitate

Viitor pentru România se vede în fiecare vineri, de la ora 13.00, la Prima News.Decizia vine din dorinţa de a oferi mai mult timp discuţiilor despre educaţie, o temă esenţială pentru viitorul României, anunţă postul de televiziune.

Prezentată de Nicoleta Călugăreanu, psiholog cu o experienţă de peste 20 de ani în educaţie, emisiunea îşi propune să aducă în prim-plan soluţii concrete pentru problemele din sistemul educaţional românesc.

„Ne pasă de viitorul copiilor noştri şi, în aceste două ore, vom aborda toate aspectele educaţiei din România anului 2024. Vom avea alături experţi de top, împreună cu care vom încerca să găsim soluţii viabile la provocările actuale ale sistemului,” a spune realizatorul emisiunii.

Viitor pentru România va continua să fie un spaţiu de dezbatere dedicat celor mai importante subiecte educaţionale, având invitaţi speciali din rândul autorităţilor şi al experţilor din domeniile educaţiei şi familiei. 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus