Skip to main content

ANIVERSARE. De nouă ani „Vorbeşte lumea”. Matinalul de la Pro TV împlineşte 9 ani de la prima emisie

 
ANIVERSARE. De nouă ani „Vorbeşte lumea”. Matinalul de la Pro TV împlineşte 9 ani de la prima emisie

ANIVERSARE. Emisiunea Vorbeşte lumea de la Pro TV împlineşte sâmbătă, 13 iulie, nouă ani de la prima emisie. Matinalul s-a lansat în vara anului 2015, cu Răzvan Fodor ca prezentator. El avea trei colege de platou: Nadine, Sore şi Vica.

Publicitate

Însă câteva luni mai târziu, în septembrie, Răzvan Fodor a fost înlocuit de Gabriel Coveşeanu (Cove). Fetele au rămas în continuare în echipa Vorbeşte Lumea. Dar doar până la finalul anului 2015.

Astfel, de-a lungul timpului, emisiunea a avut mai multe gazde, iar din toamna anului 2022, noua formulă de prezentatori este alcătuită din Bogdan Ciudoiu, Shurubel (Andrei Lăcătuş) şi Lili Sandu.

Amintim că Vorbeşte lumea se difuzează şi în weekend, însă doar duminica. Prima ediţie de Vorbeşte lumea...de duminică a debutat pe 2 iunie.

Istoricul emisiunii. Cine a prezentat emisiunea la început?

Emisiunea s-a lansat în vara anului 2015, cu Răzvan Fodor ca prezentator. El avea trei colege de platou: Nadine, Sore şi Vica.

Însă câteva luni mai târziu, în septembrie, Răzvan Fodor a fost înlocuit de Gabriel Coveşeanu (Cove). Fetele au rămas în continuare în echipa Vorbeşte Lumea. Dar doar până la finalul anului.

În ianuarie 2016 a intrat Adela Popescu pe scena Vorbeşte Lumea, înlocuindu-le pe cele trei: Sore, Nadine şi Vica.

Şi cântăreaţa Lora a fost colega lui Cove de platou de câteva ori. Doi ani mai târziu, la începutul anului 2018, artista a înlocuit-o pentru prima dată pe Adela care se pregătea să nască al doilea copil al ei.

Însă Lora a revenit la Vorbeşte Lumea şi la începutul anului 2021, când a înlocuit-o pe Adela care rămăsese însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Cove şi Lora au prezentat emisiunea în perioada ianuarie-iunie 2021, până când cântăreaţa a ieşit din proiect.

Aşadar, în vara lui 2021, producţia de Pro TV şi-a schimbat numele în „Gaşca Vorbeşte Lumea”, iar Gabriel Coveşeanu a avut cu el cinci co-prezentatori: Sore, Veve & Coţofană (matinalii PROFM), Theo Rose şi Viviana Sposub.

Pe perioada verii a mai fost co-prezentator şi cântăreţul Jorge, însă numai pentru o săptămână, înlocuind-o pe Sore. Totodată, Lili Sandu şi Cosmina Păsărin au fost şi ele în Gaşca Vorbeşte Lumea.

La finalul verii anului trecut a ieşit şi Cove din echipa Vorbeşte Lumea. După o pauză de 9 luni a revenit Adela Popescu pentru noul sezon. Iar Cove a fost înlocuit de doi foşti oameni de radio: Andrei Lăcătuş (alias Shurubel) şi Bogdan Ciudoiu.

Pe 30 august 2021 Vorbeste lume a fost prezentata de o formulă de trei: Adela, Bogdan şi Shurubel.

În toamna lui 2022, Adela a plecat de la emisiune pentru a prezenta Sunt celebru, scoate-mă de aici, alături de Cabral. În locul Adelei a revenit Lili Sandu şi face echipă cu Shurubel şi Bogdan.

Citeşte şi: Lili Sandu (Pro TV): „Am traversat o perioadă grea din cauza îmbolnăvirii mamei mele. Pe TV nu se observa nicio diferenţă în atitudinea mea, însă eram foarte tristă...” - Minutul Paginademedia

 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus