Skip to main content

Pro FM aduce un nou sezon al matinalului What The Fun şi vine cu o schimbare în formula de gazde. Cine a venit în locul lui Drăcea?

 
Pro FM aduce un nou sezon al matinalului What The Fun şi vine cu o schimbare în formula de gazde. Cine a venit în locul lui Drăcea?

Matinalul What The Fun revine cu un nou sezon la Pro FM şi vine cu o schimbare în formula de prezentatori. Astfel, în locul lui Bogdan Drăcea vine Ionuţ Bodonea, fost realizator Virgin Radio.

Publicitate

În cel de-al treilea sezon, Bianca Purcărea (solistă, influencer şi fost reporter Vorbeşte lumea), Ionuţ Bodonea (fost realizator Virgin Radio) şi Bogdan Ciudoiu (unul dintre prezentatorii emisiunii Vorbeşte lumea de la Pro TV) fac echipă la matinalul de la Pro FM.

Începând din 2 septembrie, emisiunea WTFun se aude la Pro FM de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00.

Ionuţ Bodonea:

„Dacă aş fi un supererou, m-aş numi Super Încântat, pentru că îmi voi începe dimineţile împreună cu gaşca asta grozavă de ascultători PROFM, într-o formulă de zile mari, foarte mari, sper eu. Bianca Purcărea este o femeie cu multe talente, o actriţă de top şi extrem de expresivă, aşa că dimineţile noastre vor fi pline de fun.

Şi, desigur, îl avem şi pe Bogdan Ciudoiu, cel mai cool tătic pe care îl cunosc (dacă prietenii mei cu copii citesc asta, să ştiţi că glumeam, voi sunteţi cei mai cool) şi un bun prieten de peste 18 ani.

Iar alături de ei doi, avem şi o suită de invitaţi unu’ şi unu’, plus că eu voi aduce puţin stand-up, glume şi voie bună pentru că este esenţial să ne ţinem de plan. Cum care plan? Păi, an după an, punem fun-ul e pe primul plan”

Bianca Purcărea:

„Noua formulă este asemănătoare cu cea veche, doar că într-o variantă remixată şi remasterizată.

Am mai colaborat cu Bogdan, iar Bogdan a lucrat cu Ionuţ, iar acum aducem toate aceste talente laolaltă şi adăugăm câte un trend captivant în mix, presărăm expresii noi şi virale şi obţinem un matinal cum radioul românesc nu a mai auzit de la BBBurebista încoace.”

Bogdan Ciudoiu, cel care şi-a început cariera la PROFM  încă din anii de liceu, se reîntoarce în echipa matinală pentru al treilea an consecutiv:

„Pentru mine, toamna vine de fiecare dată cu o senzaţie de anticipare şi emoţie pentru noul sezon. Anul acesta, toamna aduce şi noutăţi în formula matinalului PROFM! Fratele Drăcea pleacă în turneu prin toată ţara cu show-urile de stand-up, iar noi îl primim în echipă cu braţele deschise pe bunul nostru prieten Ionuţ Bodonea.

Fun-ul o sa fie la el acasă, avem rubrici noi, concursuri nebune, învitaţi speciali, dar cel mai important, adunăm din nou gaşca de ascultători haioşi de care ne-a fost atât de dor în vacanţă! Ce să mai, abia aştept dimineaţa de luni, 2 Septembrie, ora 7 fix! Bianca, Bodonea şi Bogdan vă întâmpină cu FUN-ul pe primul plan.”

Citeşte şi: Bianca Purcărea, solist, co-prezentator Pro FM şi influencer: „Ca pentru orice artist, cred că pandemia a fost cea mai dificilă perioadă, pentru că ne simţeam concediaţi nu de la un job, ci de la o carieră, de la o menire”

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus