Skip to main content

Schimbare de strategie la X Factor: „Va fi cu mai multe poveşti”. Show-ul va avea premiera la începutul anului viitor

 
Schimbare de strategie la X Factor: „Va fi cu mai multe poveşti”. Show-ul va avea premiera la începutul anului viitor

Antena 1 pregăteşte un nou sezon de X Factor ce anunţă o mulţime de schimbări. Sunt juraţi noi, prezentatori noi, dar şi o nouă strategie. Pentru prima dată de când show-ul este difuzat în România, X Factor va fi programat de Antena 1 în prima parte a anului şi nu în toamnă cum s-a întâmplat până acum. 

Publicitate

Show-ul are noi prezentatori, Mihai Morar şi Adelina Chivu, care vin în locul echipei Răzvan şi Dani cei care au prezentat cele mai multe sezoane de X Factor România. 

În plus, noul sezon X Factor, care este reluat după o pauză de doi ani, va fi axat mai mult pe poveşti, după cum a dezvăluit Mihai Morar, unul dintre prezentatori, în podcastul său „Fain şi Simplu”, în care a avut-o parteneră de discuţie pe Adelina Chivu, cea care îi va fi co-prezentatoare. 

„Sunt absolut fascinat de poveşti şi de fapt acesta este şi rolul nostru să aflăm poveştile concurenţilor. Vor fi cu mult mai multe poveşti de viaţă ale celor care vin. E fain să afli ce-i în spatele muzicii, că aşa voci bune sunt peste tot, dar care e povestea din spatele vocii, care e povestea din spatele muzicii impecabile?”, a spus Mihai Morar în podcastul său. 

„Veţi vedea X Factor pe TV la începutul anului viitor, iar rolul nostru, cel puţin la audiţii, va fi acela de a sta lângă concurenţi, de a le afla poveştile. Ce fac la podcast, voi face şi cu oamenii de acolo. Ce face Adelina cu fetele ei de acasă, va face şi acolo”

Adelina Chivu, soţia fostului fotbalist cristi Chivu, a vorbit la rândul ei despre noutăţile noului sezon X Factor: 

„Îmi place mult chestia asta nouă pentru că eu nu am avut niciodată probleme pe partea de intervievare şi mă ajută şi curiozitatea mea. Pur şi simplu medicul muzical cu siguranţă îmi va plăcea foarte, foarte mult. Eu şi la concenrte şi peste tot îmi dă o stare de bine locul în care se întâmplă muzica, dincolo de muzica în sine. Eu sper să aduc ceva în plus şi bun, dincolo de numele de familie, chiar sper asta. Eu o să-mi dau toată silinţa, pentru că, repet, chestia asta o fac în primul rând pentru mine. Nu pentru celebritate. Este doar pentru mine, pentru că vreau să muncesc şi să am un proiect al meu.” 

Adelina Chivu revine în televiziune după o absenţă de 16 ani. Anterior, ea a prezentat ştirile din sport la Antena 3.  

Amintim că show-ul revine şi cu o nouă formulă a juriului. Pe lângă Delia şi Ştefan Bănică intră în talent show Puya şi Marius Moga. Cei doi vin în locul Loredanei şi al lui Florin Ristei. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus