Skip to main content

Xtra Night Show continuă la Antena Stars. Cine vor fi gazdele în locul lui Dan Capatos?

 
Xtra Night Show continuă la Antena Stars. Cine vor fi gazdele în locul lui Dan Capatos?

După anunţul Antenei 1 că va readuce Un show păcătos tot cu Dan Capatos în rol de gazdă, acum, televiziunea informează că emisiunea Xtra Night Show va continua la Antena Stars, dar cu alţi prezentatori.

Publicitate

În locul lui Capatos vor fi Natalia Mateuţ (a fost una dintre prezentatoarele matinalului de la Antena Stars şi a jucat în Dragoste pe muchie de cuţit şi Selfie 69) şi Andrei Ştefănescu (Poftiţi pe la noi, Preţul cel bun, ambele emisiuni difuzate la Antena 1). Cei doi au fost ajutoarele lui Capatos la Xtra Night Show în sezonul trecut.

De asemenea, Andrei Ştefănescu va fi şi gazda quiz show-ului Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a, care se va difuza în data de 2 septembrie, la Antena 1.

Natalia Mateuţ şi Andrei Ştefănescu vor fi la Antena Stars în serile de weekend, de vineri până duminică, de la ora 21.30.

Natalia Mateuţ:

 “Tot timpul, toamna aduce lucruri şi schimbări bune pentru fiecare dintre noi, şi aşa se întâmplă şi pentru mine. Sunt recunoscătoare pentru ce trăiesc şi fericită că aici, la Antena Stars, am învăţat televiziune. Iubesc ceea ce fac şi vin cu drag la job, iar asta nu-i deloc puţin lucru.

Televiziunea este marea mea pasiune şi atunci când mi se oferă un nou proiect nu pot decât să mă bucur şi să primesc confirmarea faptului că ceea ce fac, fac bine. Împreună cu partenerul meu, Andrei Ştefănescu, promitem să aducem în faţa oamenilor la fel de multă efervescenţă, energie, glume, materiale şi interviuri, dar şi invitaţi în exclusivitate.

Ne bucurăm că putem să continuăm ca şi colegi, deoarece eu şi Andrei am format de-a lungul timpului o echipă frumoasă, ne-am făcut treaba foarte bine în orice proiect am fost implicaţi. A fost un an foarte frumos alături de echipa lui Dan Capatos, continuăm să fim colegi şi asta nu face decât să ne bucure! Abia aştept să începem.”

La rândul lui, Andrei Ştefănescu spune:  

“Ne bucurăm că emisiunea Xtra Night Show se va vedea şi în weekend, de la 21.30, la Antena Stars. Pentru că, ştiţi cum e, lumea mondenă nu stă în loc nicio clipă.

Aşadar, toamna aceasta, serile de weekend, vineri, sâmbătă şi duminică, eu şi colega mea, Natalia, cu care fac o super echipă, vă aşteptăm pe Antena Stars.”

Citeşte şi: Antena reînvie emisiunea Un show păcătos. Cu cine face echipă Capatos

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus