Skip to main content

„Znagoave”: O perlă virală de la Insula Iubirii, parodiată într-o reclamă la Freshful. Ce cuvânt a dat concurenta din emisiune la un joc de Fazan?

 
„Znagoave”: O perlă virală de la Insula Iubirii, parodiată într-o reclamă la Freshful. Ce cuvânt a dat concurenta din emisiune la un joc de Fazan?

Insula Iubirii le dă idei şi publicitarilor. O "perlă" scoasă de una dintre concurente, un moment care a devenit viral, a ajuns să fie ironizată într-o reclamă pentru compania de food-delivery Freshful.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Totul a pornit de la un joc de Fazan dintre concurenţii de pe "Insula Fetelor", un moment de antologie. "Ozeneu" a fost unul dintre cuvintele aruncat de un concurent, atunci când i-a venit rândul. "Neu, neu..." a început să gândească o concurentă. Salvarea a venit de la o altă "insulară": "OZN e OZN, ce dracu'!" Şi concluzia a aruncat jocul în vâltoarea onlineului. Ce poţi face mai departe de aici?

"Znagov", a fost răspunsul plin de încredere al Cristinei.

Cum jocul de Fazan din Insulă a ajuns viral, compania Freshful a speculat momentul într-o reclamă pusă (cum altfel) în online). Titlul nu are nevoie de niciun comenteriu: "Livrăm şi în Znagov."

Reclama Freshful:

Insula Iubirii, unul dintre show-urile verii

Noul sezon Insula Iubirii a scos audienţe bune pentru Antena 1. La multe dintre ediţii, emisiunea este pe primul loc la oraşe sau pe publicul comercial (adică cei între 21 şi 54 de ani de la oraşe). La a zecea difuzare, în urmă cu câteva zile, a reuşit o cotă de piaţă pe publicul tânăr de aproape 30%, ceea ce înseamnă că aproape unul din trei telespectatori care avea televizorul deschis urmărea intrigile dintre concurenţii emisiunii.

Citeşte şi: Insula Iubirii anunţă un record de audienţă: cea mai mare cotă de piaţă de la lansarea emisiunii pe comercial, în ediţia în care o concurentă a rupt relaţia

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus