Skip to main content

PAS ÎNAPOI: După primele rezultate, X Factor va fi doar sâmbăta

 

Antena 1 va difuza X Factor numai sâmbăta (faţă de sâmbătă şi duminică la primele două emisiuni), într-o ediţie care se va întinde pe două ore.

Publicitate

Decizia Antenei 1 vine după ce X Factor de duminică a fost depăşit la audienţă de către Pro TV, la o distanţă de 250.000 de telespectatori, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Care este explicaţia oficială a Antenei 1?

La cererea fanilor care îşi doreau mai mult show”, explică oficialii postului TV.

Programul X Factor va fi difuzat sâmbătă, la ora 20.20 şi va avea peste două ore, faţă de aproximativ o oră şi jumătate, cât au avut ediţiile de sâmbătă şi duminică.

Vezi audienţele primelor ediţii X Factor AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    decizia de a programa doua emisiuni in week-end a fost una proasta. nu stiu daca cineva de la A 1 plateste pentru greseala. trist este ca inca de la doua editie multmediatizatul show a capotal in fata unui film banal si bun, care nu se afla la premiera, difuzat de Pro Tv. tare mi-e teama ca simbata asta X-factor va pierde lupta pentru audiente cu Bad Boys 2...
  • cookie cookie
    Oh, dar vai, pupincuristilor, unde sunteti? Cum de e pagina asta lipsita de toate limbismele voastre la adresa pro tv-ului? V-au dat afara pentru prea multa dedicare?
  • cristi cristi
    Care esec? Abia a inceput emisiunea. Poate ca e mai bine asa, oamenii nu vor mai rata emisiunea de sambata in ideea ca o vor vedea pe cea de duminica, sau invers. Mai mult ca sigur e un castig din punct de vedere al rating-ului!
  • mihai10 mihai10
    vai de capul lor, au dat inapoi...prin decizia asta au cam recunoscut esecul
  • Filip Filip
    Ce trist :))

Trimite un comentariu

sus