TV Paprika vine cu un nou show culinar românesc. Se numeşte Culoare în farfurie şi debutează luni, 19 octombrie, de la ora 21:00.
Va fi un format cu invitaţi, realizat de chef Radu Dumitrescu.
Printre invitaţii care vor găti alături de Radu Dumitrescu se numără actorul Constantin Cotimanis, coach-ul de lifestyle şi nutriţie Cori Grămescu sau stilista Adina Buzatu.
„Pe parcursul celor 16 episoade, Radu demonstrează - alături de invitaţii săi - că ingrediente aflate la îndemâna oricui, precum ţelina ori conopida, pot schimba complet mâncarea”, spun reprezentanţii postului.
Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 21:00.
Fost director de bancă, Radu Dumitrescu este - de un deceniu - pe cont propriu. În 2011 obţinea primul job ca bucatar, în Spania. Reîntors după un timp în ţară, a fost îndrumat într-ale gastronomiei de Răzvan Exarhu. În prezent deţine două localuri în capitală.
Chef-ul găteşte - în unul dintre episoade - împreună cu Dragoş Gurăroşie, care are un foodtruck cu sandwich-uri şi e omul din spatele festivalurilor BurgerFest şi Bucharest Craft Beer
Festival.
Alături de Ioan Bebeşelea, bucătar-şef la restaurantul SyndicatGourmet Sibiu, Radu face o reţetă veche ardelenească, pentru care e nevoie de doar şase ingrediente, iar cu Andrei Isac, proprietar de restaurant cu meniuri bazate doar pe ouă – prepară, evident, o reţetă pe bază de ouă.
Printre invitaţii emisiunii se mai numără Valentina Ion care va găti cu făină albastră, omul de radio pasionat de gătit, Ciprian Muntele sau Mihai Toader - unul dintre primii concurenţi ai
Masterchef, care prezintă o veche reţetă evreiască din zona Ilfovului, culeasă de la bătrânii care încă o mai gătesc.
Despre invitaţii săi, spune:
„Am invitat şi oameni din industria mea pe care am vrut să îi fac cunoscuţi, chefi şi antreprenori din domeniul HoReCa”, spune acesta.
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
Comentarii