Skip to main content

DECIZIE. Antena pierde definitiv acţiunea prin care voia să-i interzică lui Scărlătescu să apară la MasterChef. Are de plătit cheltuieli de judecată de mii de euro

 
DECIZIE. Antena pierde definitiv acţiunea prin care voia să-i interzică lui Scărlătescu să apară la MasterChef. Are de plătit cheltuieli de judecată de mii de euro

Meciul Chefi la Cuţite - Antena Group este de departe în favoarea Chefilor. Curtea de Apel a respins definitiv acţiunea Antenei Group prin care compania încerca să blocheze, temporar, ca Scărlătescu să apară în emisiunea MasterChef, pe care Pro TV o are în prezent în producţie. 

Publicitate

Mai mult, instanţa a decis că Antena trebuie să-i plătească lui Scărlătescu, dar şi Pro TV, pe care compania l-a atras în acest război în justiţie, cheltuieli consistente de judecată. Mai exact, 10.653 de lei către Pro TV (în jur de 2.100 de euro), respectiv, 14.807 de lei (aproape 3.000 de euro), lui Cătălin Scărlătescu. 

Deşi această cale „temporară” a fost respinsă definitiv în cazul lui Scărlărescu, există şi un proce pe fond, care încă nu a început. 

Ce a cerut Antena când ordonanţa s-a discutat la Tribunalul Bucureşi. A vrut să blocheze orice fel de apariţie media a lui Scărlătescu, inclusiv în emisiunea MasterChef, până la soluţionarea definitivă a dosarelor de fond, procese care durează de obicei ani de zile. 

În informaţiile prezentate în instanţă de Antena 1, Scărlătescu le-a comunicat în luna septembrie anul trecut intenţia de a nu se prezenta la filmările pentru sezonul 13, spunând că este foarte obosit. Au urmat apoi numeroase tentative ale Antenei de a negocia cu acesta însă Scărlătescu a refuzat. 

Primele decizii au fost date deja în favoarea Chefilor: 

Amintim că după ce chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea au decis să încheie colaborarea cu Antena 1, compania de media a dezlănţuit un adevărat război în instanţă împotriva celor trei. Au deschis numeroase acţiuni în instanţă prin care fie voiau să-i oblige să reia colaborarea cu televiziunea, fie le cer despăgubiri de sute de mii de euro. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus