Skip to main content

Ai puţin timp? - episodul 4. Atena Boca, fondatoarea comunităţii LaPrimulBebe vine la podcastul lui Cornel Ilie. Un proiect realizat în studioul Paginademedia

 
Ai puţin timp? - episodul 4. Atena Boca, fondatoarea comunităţii LaPrimulBebe vine la podcastul lui Cornel Ilie. Un proiect realizat în studioul Paginademedia

Ai puţin timp? - episodul 4. Atena Boca, antreprenoare, fondatoarea comunităţii LaPrimulBebe şi a Asociaţiei LaPrimulBebe (cea mai mare comunitate de sprijin pentru mame din România), va fi invitata lui Cornel Ile la podcastul Ai puţin timp?

Publicitate

Noul episod al podcatsului produs în studioul Paginademedia va fi difuzat în direct miercuri, 16 octombrie, de la ora 20.00.

Atena Boca, mamă a doi copii, a creat în 2013 un grup de Facebook în care a adăugat 10 prietene (multe dintre ele erau colegele ei de muncă) care născuseră recent şi a numit grupul La Primul Bebe. Acum, LaPrimulBebe reuneşte peste 250.000 de mame din toată România şi din diaspora.

„Nu mi-am propus să creez o comunitate. Am născut primul copil şi am creat un grup de Facebook cu 10 prietene, colege de muncă, pentru a-mi lua informaţii uşor şi în scris - treceam printr-o depresie postnatală pe care eu nu am recunoscut-o şi nici nu ştiam ce este aceea la acel moment şi nu doream să vorbesc cu nimeni la telefon.

Mi se părea că dacă aş fi vorbit la telefon, lumea ar fi înţeles cât de debusolată şi de slabă sunt şi nu voiam să se vadă acest lucru, aşa că în scris mi s-a părut ideea perfectă”, a spus Atena Boca la podcatsul Eu şi copilul meu, realizat în Studioul Paginademedia (vezi intergral aici).

Atena Boca este singura româncă selectată de Facebook în Top 20 Femei din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, care reuşeşte să aducă un impact pozitiv în comunitatea pe care o conduce.

În 2019, Facebook a inclus grupul “LaPrimulBebe” în topul celor mai puternice 100 de comunităţi din lume, acordându-i Atenei o bursă de învăţare de un an de zile în birourile lor din San Francisco şi Londra.

Ai puţin timp? un proiect Paginademedia.ro şi Cornel Ilie, a pornit în septembrie 2024. Invitatul care a deschis seria de interviuri a fost Adrian Hădean (chef şi jurat la MasterChef în sezoanele 4 şi 5, între anii 2014-2015). Cel de-al doilea invitat a fost Dana Păun, designerul care a făcut tramvaiul roz Te iubesc, în colaborare cu Andreea Esca şi A List Magazine, iar regizorul Tudor Giurgiu a fost la episodul trei.

VIDEO. Episodul 1 - Adrian Hădean

VIDEO. Episodul 2 - Dana Păun

VIDEO. Episodul 3 - Tudor Giurgiu

Proiectul Ai puţin timp? este lansat în contextul în care VUNK împlineşte 30 de ani în această toamnă. 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus