Skip to main content

„Casa iubirii” de la Kanal D este în căutare de concurenţi noi. În ce oraşe vor fi preselecţiile

 
Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Casa iubirii, de la Kanal D Foto: arhiva personală
Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Casa iubirii, de la Kanal D Foto: arhiva personală

„Casa iubirii”, reality show de pe Kanal D, este în căutare de concurenţi noi. Andreea Mantea (prezentatoarea show-ului matrimonial de la Kanal D) şi echipa emisiunii vor pleca prin ţară, pentru a-i întâlni pe concurenţii noului sezon. În ce oraşe va ajunge „caravana iubirii”?

Publicitate

Primul oraş pe listă este Cluj-Napoca, unde castingul se va desfăşura în zilele de 3 şi 4 noiembrie, la Hotel Confort (Str. Calea Turzii, Nr. 48), în intervalul orar 10:00 – 19:00.

Iată lista celorlate oraşe unde va ajunge echipa emisiunii:

  • 10-11 noiembrie - Iaşi
  • 17-18 noiembrie - Constanţa
  • 24-25 noiembrie - Braşov
  • 1-2 decembrie - Sibiu
  • 8-9 decembrie - Timişoara
  • 10 decembrie - Craiova
  • 11 şi 15 decembrie - Bucureşti

Reality show-ul Casa iubirii poate fi urmărit de luni până vineri, de la 10:00 şi 16:30, şi sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D. Casa iubirii a debutat la Kanal D pe 4 aprilie 2022.

Andreea Mantea, gadza show-ului:

„Dragostea îţi bate la uşă!! Suntem gata să pornim într-o nouă călătorie în căutarea iubirii adevărate şi suntem convinşi că vom găşi oameni minunaţi care să ne împărtăşească poveştile lor uluitoare.

Iubirea este cea care ne uneşte şi ne ghidează în această aventură extraordinară şi sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe cei care îşi doresc să fie parte a unei experienţe minunate.

Primul oraş în care vom ajunge este Cluj-Napoca, unde vom fi pe 3 şi 4 noiembrie! Vă aşteptăm să ne cunoaştem mai bine.”

VIDEO. O ediţie a emisiunii difuzată astăzi, 31 octombrie

Despre format:

Concurenţii vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea. La capătul acestei experienţe vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat.

În fiecare săptămână a difuzarii showului, în Galele ce se vor desfăsura în fiecare duminică, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita săptămânii.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus