Skip to main content

Dan Bucura pleacă de la Prima News după şapte luni la televiziunea Clever. Ce spune jurnalistul

 
Dan Bucura pleacă de la Prima News după şapte luni la televiziunea Clever. Ce spune jurnalistul

Jurnalistul Dan Bucura, care anul acesta în luna martie lăsa B1 TV pentru Prima News, pleacă de la televiziunea de ştiri patronată de omul de afaceri Adrian Tomşa. 

Publicitate

Contacta de Paginademedia.ro, jurnalistul a confirmat informaţia şi a precizat că va lua o mică pauză.  

Întrebat de motivul plecării, Bucura a răspuns: 

„Nu e un motiv anume. Ca în orice mariaj, câteodată merge, câteodată mai puţin. Altfel, nu am ce să comentez şi nici ce să le reproşez. Au fost şapte luni foarte bune, acum voi lua o pauză şi revin în forţă.

În rest, voi accepta invitaţiile la TV oriunde voi fi lăsat să spun ceea ce cred.

Anul acesta, cât a mai rămas, mă voi dedica proiectului Jurnalist.ro, pe care, din păcate, l-am cam neglijat în ultima perioadă. La anul, după sărbători, voi reveni cu un proiect video, cel mai probabil pe online."

Dan Bucura are o experienţă de 24 de ani în presă. A debutat la Adevărul, în epoca Dumitru Tinu. A fost reporter şi redactor la secţiile Social, Eveniment şi Servicii Speciale.

În 2005, când la ziar a avut loc „marea scindare” şi o parte din echipă a părăsit ziarul formând ulterior Gândul, a ales să rămână la Adevărul. A devenit şef de sectie Investigaţii şi a coordonat echipa de dezvăluiri a ziarului, până la vânzarea acestuia către omul de afaceri Dinu Patriciu.

În ianuarie 2010, s-a alăturat B1 TV. A fost colaborator şi apoi realizator de emisiuni la B1TV, precum si senior-editor la Evenimentul Zilei.

În vara lui 2011 a preluat conducerea editorială la ziarul Puterea.

A mai lucrat la Realitatea TV, PSNews şi ZiuaNews.

Citeşte şi:Dan Bucura va avea o emisiune la Prima News

Citeşte şi: Site de jurnalist: Jurnalist.ro. Un fost ziarist de la Adevărul, EVZ şi B1 TV şi-a făcut propriul site de ştiri

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus