Skip to main content

Ai puţin timp? Dana Păun, designerul a făcut tramvaiul „Te iubesc” cu Andreea Esca şi A List, invitată la podcastul lui Cornel Ilie. În Studioul Paginademedia

 
Ai puţin timp? Dana Păun, designerul a făcut tramvaiul „Te iubesc” cu Andreea Esca şi A List, invitată la podcastul lui Cornel Ilie. În Studioul Paginademedia

Ai puţin timp? Dana Păun, designerul care s-a ocupat de proiectul tramvaiul roz „Te iubesc” împreună cu echipa A List Magazine şi Andreea Esca, va fi invitată în episodul doi al podcastului Ai puţin timp? găzduit de Cornel Ilie în Studioul Paginademedia.

Publicitate

Dana Păun este designerul din spatele brandului Aerwear, un proiect de modă care îmbină creativitatea cu simplitatea futuristă, pe care l-a lansat în anul 2013.

Absolventă de Istoria Artei, Dana şi-a început cariera ca blogger de street style cu platforma „The Color Stalker”.

Dana Păun a avut mai multe colabărari în cadrul A List Magazine (revista condusă de Andreea Esca), dar şi cu prezentatoarea ştirilor de la Pro TV - printre ele se numără şi o crozieră de lux prin multe oraşe de pe malul Mediteranei.

Citeşte şi: INEDIT: Croazieră exclusivistă cu Andreea Esca. Uite cât te costă să mergi pe Mediterana cu cea mai îndrăgită ştiristă din România

În noul episod al podcatsului Ai puţin timp?, designerul va fi în dialog cu solistul Cornel Ilie. Podcastul Ai puţin timp?, un proiect lansat în contextul în care VUNK împlineşte 30 de ani în această toamnă. Este o producţie Paginademedia şi Cornel Ilie.

Producţia este transmisă în direct din Studioul Paginademedia.ro, în fiecare miercuri de la ora 20.00.

Designerul a jucat un rol esenţial în evenimentul Ziua Dorului 2024, organizat de Cornel Ilie. La această ediţie, care a avut loc la Doro 16, Bucureşti, Dana a creat o instalaţie numită Inima-Altar, un simbol al dorului umplut cu ghemuri colorate care reprezintă diferitele forme şi intensităţi ale acestui sentiment.

Împreună cu Cornel Ilie, care s-a autoproclamat „DocDorul de inimi”, Dana a ghidat participanţii printr-o experienţă multisenzorială unde au fost invitaţi să-şi exprime dorul prin intermediul unor camere tematice, fiecare având o culoare distinctă şi evocând emoţii diverse, de la copilărie la primele iubiri.

Ai puţin timp? un proiect Paginademedia.ro şi Cornel Ilie, a pornit săptămâna trecută. Invitat a fost Adi Hădean.

VIDEO. Adi Hădean, primul invitat care a deschis seria de interviuri Ai putin timp?

Citeşte şi:

Adi Hădean, la podcastul Ai putin timp? produs în Studioul Paginademedia. „La 17 ani am început să muncesc în radio şi doi ani mai târziu am intrat şi în bucătărie”

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus