Skip to main content

Directoarea de casting Domnica Cîrciumaru şi producătorul Dragoş Buliga vor apărea în serialul Scara B

 
Dragoş Buliga, regizorul şi producătorul serialului Scara B şi Domnica Cîrciumaru, directoare de casting
Dragoş Buliga, regizorul şi producătorul serialului Scara B şi Domnica Cîrciumaru, directoare de casting

Domnica Cîrciumaru, cunoscuta directoare de casting, va apărea în episodul şase al serialului de comedie Scara B, difuzat în diecare joi la Pro TV. Alături de ea va apărea Dragoş Buliga, regizorul şi producătorul comediei Scara B şi omul din spatele serialului-fenomen Las fierbinţi.

Publicitate

În episodul care se difuzează joi, 17 octombrie, Domnica şi Dragoş vor apărea în serial. Domnica îşi va interpreta propriul rol, cel de de directoare de casting, iar Dragoş rolul de producător.

„Joia aceasta (17 octombrie), alături de distribuţia noastră foarte talentată din SCARA B Serial fac şi eu un scurt pas în faţa camerei, alături de regizorul Dragos Buliga, cu care am plăcerea să lucrez de peste 15 ani”, a spus Domnica pe Facebook.

 
Ea a mai precizat în mesajul publicat pe reţeaua socială că rămâne director de casting şi că acest rol este doar o excepţie.
 
Episodul şase este disponibil deja pe platforma de streaming Voyo.
 
Mesajul integral:
 
„Joia aceasta, alături de distribuţia noastră foarte talentată din SCARA B Serial fac şi eu un scurt pas în faţa camerei, alături de regizorul Dragos Buliga, cu care am plăcerea să lucrez de peste 15 ani.
 
Cine ar fi crezut?! Vă promitem distracţie garantată – nu ne rataţi! Ne găsiţi şi pe voyo.ro. Vizionare plăcută şi spor la râsete.
P.S.: Rămân director de casting – acest rol este doar o excepţie, pe care sper să o găsiţi amuzantă!”

În episodul şase, locatarii achiziţionează un aparat pentru bronzat. Dan dă un casting, alături de vecinul său, Ion Vlaga, iar doamna Azzali se îndrăgosteşte de un indian cunoscut „pe insta”

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus