Skip to main content

ANIVERSARE. Europa FM împlineşte 24 de ani de la prima emisie. Printre invitaţii speciali se numără Holograf, Voltaj, Vunk, Proconsul şi Adda

 
ANIVERSARE. Europa FM împlineşte 24 de ani de la prima emisie. Printre invitaţii speciali se numără Holograf, Voltaj, Vunk, Proconsul şi Adda

ANIVERSARE. Europa FM împlineşte 24 de ani de ani de la prima emisie. Staţia a fost lansată pe 26 mai în anul 2000, cu George Zafiu în rol de gazdă.

Publicitate

Europa FM sărbătoreşte aniversarea celor 24 de ani printr-o săptămână de programe speciale, reunite sub sloganul, „Europa FM, 24/7 parte din viaţa ta”.

Cu ocazia acestei aniversări, în săptămâna 20-26 mai, Europa FM aduce invitaţi speciali ca Holograf, Voltaj, Vunk, Proconsul, Pepe, Minelli, Andrei Banuta, Adda, Morandi. Vineri după amiază, în studioul Europa FM va fi şi Petrisor Obae, editorul Paginademedia.

Săptămâna aniversară se încheie un maraton live, în care realizatorii Europa FM vor fi neîntrerupt, pe parcursul a trei zile, în direct cu ascultătorii, iar vineri, 24 mai, emisiunile Europa FM se vor muta pe terasa Promenada Mall, unde sunt aşteptaţi şi ascultătorii care doresc să fie parte din această sărbătoare.

Radu Constantinescu, director de programe Europa FM:

„Suntem parte din viaţa ascultătorilor noştri. Şi ei sunt parte din viaţa noastră de zi cu zi. Acum sărbătorim primii 24 de ani, iar pe viitorii ne dorim să-i petrecem tot împreună.”

Europa FM a pornit ca primul radio privat cu acoperire naţională. Printre primii realizatori care au avut emisiuni la Europa FM au fost George Zafiu, Dan Creţa (matinal), Robert Turcescu, Lucian Boariu, Cristian Ţopescu sau Andreea Raicu (emisiune de weekend).

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus