Skip to main content

G4Media opreşte temporar reclamele de la Google! Bannere care trimiteau la site-uri de adulţi au reuşit să se strecoare pe mai multe publicaţii

 
G4Media opreşte temporar reclamele de la Google! Bannere care trimiteau la site-uri de adulţi au reuşit să se strecoare pe mai multe publicaţii

Decizie a redacţiei G4Media după ce bannere care trimiteau la site-uri de adulţi au reuşit să se strecoare pe mai multe site-uri (HotNews, G4media), în ciuda filtrelor. Inclusiv pe Paginademedia.ro.

Publicitate

Cu mesaje care trimiteau la substanţe pentru potenţă, bannerele trimiteau, de fapt, la site-uri explicite pentru adulţi.

Publicitatea programatică are filtre pentru astfel de categorii mesaje. Cum au trecut de filtre? Bannerele respective s-au declarat a fi de la categorii care sunt permise pe site-uri.

Cristi Pantazi, co-fondator G4media.ro, spune că site-ul a decist oprirea temporară a publicităţii programatice. Totodată, punctează Pantazi, reclamele ar proveni de la servere din Rusia.

Cristi Pantazi, în mesajul publicat pe Facebook:

G4Media a decis să stopeze temporar afişarea reclamelor care vin din serverele automate de livrare a reclamelor, până la rezolvarea unei probleme care ne-a afectat pe noi şi alte site-uri din România şi din alte ţări europene.

E vorba despre o campanie mizerabilă prin care pe site au fost afişate, fără acceptul nostru, reclame ilustrate cu scene pentru adulţi. Cele mai multe proveneau din Rusia şi erau astfel create încât să ocolească toate filtrele de siguranţă ale furnizorilor noştri de reclamă.

Situaţia este extrem de neplăcută şi ne străduim din greu să o rezolvăm împreună cu partenerii de la Google. Decizia de a opri toate reclamele pe G4Media până la rezolvarea problemei ne creează prejudicii evidente, dar e singurul mod în care putem stopa definitiv mizeriile care ne-au scos din minţi şi pe noi, şi pe cititori.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    G4Media a anuntat ca va relua redarea reclamelor pe site
  • B.A.M B.A.M
    Bobonete, spune multe despre conținutul posturilor, NU despre inteligența românilor!!!
    Sunt mulți oameni deștepți care preferă divertismentul, comedia, etc, pentru A-ȘI DESTINDE SUFLETUL și care evită "chestiile deștepte" în timpul lor liber!
    Posturile evocate de tine NU destind oamenii!!!
  • Bobonete Bobonete
    @B.A.M - Faptul ca ceea ce dau Discovery si National Geographic nu este interesant pentru poporul roman, dar Las Fierbinti este interesant, spune multe despre poporul roman si inteligenta lui...
  • B.A.M B.A.M
    Bobonete, primul pas ar fi ca cele 2 posturi menționate de tine să difuzeze chestii INTERESANTE pentru poporul român...
    Zic și eu!
    P.S.
    Eu NU am nimic împotriva Las Fierbinți! E chiar în interesul PRO TV-ului să continue acest serial...
  • Bobonete Bobonete
    In tara in care pe primul loc in audiente este un serial care promoveaza prostia si o aduce la rank de ”creatie culturala” difuzat de un prost TV care este detinut de un grup cu mari investitii imobiliare in Rusia, este normal ca cele mai clickate reclame sunt cele la potenta si apar pe mai multe site-uri... Cand o sa se uite lumea pe primul loc la Discovery Channel sau National Geographic atunci vom fi o tara normala!
  • Dorin Dorin
    "Totodată, punctează Pantasi, reclamele ar proveni de la servere din Rusia." Fals. Toate reclamele Adwords sunt gazduite in servere Google.
  • Frantz Pestrițu Frantz Pestrițu
    Mai bine reclame la *** decat cu poze la ciupearca piciorului, buba neagra si alte scârboșenii cum sunt pe adevarul evz si altele
  • Liviu Liviu
    @Șerban Corect! :)
  • Jubelicå Jubelicå
    petrisor - pai nu mai vizita saituri då genu si nu o sa-ti mai apara :)))))
  • B.A.M B.A.M
    Ce vrei să insinuezi, Șerban? Măcar citește-mi comentariul înainte de a scrie prostii...
  • Șerban Șerban
    @Liviu și crezi că nu sunt relevante? Expertul, Mile, BAM. Toți s-ar bate pentru ele.
  • dan dan
    eu nu vad reclame, am adblock :))
  • margo margo
    cristi pantasi? :)))))))
  • B.A.M B.A.M
    E foarte simplu să ignori astfel de reclame!!! Nu dai click pe ele...
    Faptul că mulți oameni NU pot ignora aceste reclame denotă o lipsă de atenție profundă de la scopul inițial, respectiv citirea unui articol, accesarea unui simplu site, etc!!
    P.S.
    Din partea mea puteți păstra reclamele în cauză! Am capacitatea de concentrare necesară pentru a acorda atenție articolelor în sine. Plus că faceți și voi niște bănuți în plus...
    (Una e reclama la o carte plictisitoare, și alta e o reclama pentru site-uri de adulți.)
  • Liviu Liviu
    Chiar și acum aveți reclame la pastile pentru potență. Destul de deranjant când apar asemenea reclame.

Trimite un comentariu

sus