Skip to main content

Horia Brenciu revine la Vocea României. Când se va difuza noul sezon?

 
Horia Brenciu revine la Vocea României. Când se va difuza noul sezon?

Horia Brenciu revine în calitate de antrenor la Vocea României, după o pauză de doi ani. Noul sezon al emisiunii de la Pro TV va fi difuzat în această toamnă. Filmările pentru cel de-al 11 sezon încep în această săptămână, notează tvmania.ro.

Publicitate

Artistul a spus că alături de el va fi Theo Rose (Teodora Maria Diaconu). Theo Rose a intrat în echipa Vocea României în sezonul 10. 

Horia Brenciu: "Am câştigat de două ori titlul şi pofta asta, de a-ţi aplauda concurentul care ridică trofeul este de neoprit.

Eu singur?! Niciodată! Viaţa mi-a arătat că alături de prieteni e mai bine să împarţi şi muzica, şi scena, şi… podcasturile. Voi fi alături de Teodora Maria Diaconu aka Theo Rose", se arată în aceeaşi sursă.

Revenirea lui Horia Brenciu, care a ieşit din juriu după sezonul 9, în 2019, vine în contextul în care unul dintre juraţi, Denis de la The Motans a anunţat că se retrage. "Nu voi mai putea continua în rolul de antrenor la Vocea României", a spus el în urmă cu o lună.

„În toamnă îmi doresc să lansez un album nou şi să pornesc într-un turneu The Motans", îşi justifica Denis Roabeş ieşirea din juriu după numai un sezon.

Unul dintre juraţii Vocea României anunţă că se retrage din show-ul Pro TV. „Nu voi mai putea continua în rolul de antrenor la Vocea României”

Componenţa juriului Vocea României, pe sezoane:

- sezonul 1-3 (2011-2013): Horia Brenciu, Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga.

- sezonul 4-6 (2014 - 2016): Tudor Chirilă (l-a înlocuit pe Brenciu), Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga.

- sezonul 7 (2017): Tudor Chirilă, Loredana Groza, Smiley şi Adrian Despot (l-a înlocuit pe Marius Moga).

- sezonul 8 (2018): Tudor Chirilă, Irina Rimes (a înlocuit-o pe Loredana Groza), Smiley şi Andra (l-a înlocuit pe Adrian Despot)

sezonul 9 (2019): Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley şi Horia Brenciu (a înlocuit-o pe Andra)

 sezonul 10 (2022): Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose şi Denis Roabeş (un jurat este în plus, Horia Brenciu iese iar din schemă)

În 2021, Brenciu şi-a lansat podcastul „Lucruri simple”, o serie de interviuri cu personalităţi despre viaţă şi despre muzică.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus