Skip to main content

Serialul Inimă rebelă va fi difuzat cinci zile pe săptămână la Kanal D, după finalul producţiei Totul pentru familia mea

 
Serialul Inimă rebelă va fi difuzat cinci zile pe săptămână la Kanal D, după finalul producţiei Totul pentru familia mea

Serialul turcesc Inimă rebelă (Yabani) va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, după finalul producţiei Totul pentru familia mea (Kardeşlerim).

Publicitate

Începând de marţi, 29 octombrie, serialul Inimă rebelă cu Halit Özgür Sarı (cunoscut pentru rolurile sale din „Totul pentru familia mea" şi „Destăinuiri") şi Simay Barlas (care a jucat în „Furtună pe Bosfor"), va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Inimă rebelă se află la cel de-al doilea sezon, care se difuzează în prezent în Turcia la televiziunea Now (fostul Fox). Primul sezon are 36 de episoade, iar în fiecare miercuri este difuzat un nou episod la postul de televiziune Now.

Când se termină Totul pentru familia mea?

Totul pentru familia mea ajunge la final luni, 28 octombrie. Ultimul episod va fi difuzat de la ora 20.00, la Kanal D.

Care e povestea?

Serialul urmăreşte povestea de viaţă a lui Ali, răpit în copilărie şi forţat să lucreze pentru banda care l-a smuls din sânul familiei sale. După ani de suferinţă, Ali îşi schimbă numele în Yaman şi reuşeşte să evadeze, construindu-şi o viaţă nouă alături de trei prieteni devotaţi. 

Însă viaţa lui Yaman ia o turnură neaşteptată atunci când o întâlneşte pe Rüya, o tânără care nu a cunoscut sărăcia, pe care Yaman o percepe ca fiind din cu totul altă lume. După ce o ajută într-un moment de criză, destinul lor se leagă inevitabil, iar Yaman descoperă că iubitul fetei nu este altcineva decât fratele său biologic, Alaz Soysalan.

Prins între două lumi – familia pe care şi-a construit-o pe stradă şi familia de care a fost despărţit – Yaman trece printr-o luptă interioară teribilă. Dragostea pentru Rüya şi conflictul cu fratele său biologic complică şi mai mult situaţia, forţându-l să se confrunte cu adevărul despre sine şi trecutul său.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus