Skip to main content

Marius Tudosiei, ex Digi 24 şi Antena 1, va lansa un podcast despre mâncare: „Cred în puterea educativă a gătitului în familie”. Ultimul proiect TV a fost Chefi fără limite

 
Marius Tudosiei, cunoscut pentru emisiunea Sănătatea în Bucate pe care a prezentat-o la Digi 24 şi fost co-prezentator al formatului Chefi fără limite (Antena 1), va lansa un podcast, care se numeşte Local.
Marius Tudosiei, cunoscut pentru emisiunea Sănătatea în Bucate pe care a prezentat-o la Digi 24 şi fost co-prezentator al formatului Chefi fără limite (Antena 1), va lansa un podcast, care se numeşte Local.

Încă un podcast. Marius Tudosiei, cunoscut pentru emisiunea Sănătatea în Bucate pe care a prezentat-o la Digi 24 şi fost co-prezentator al formatului Chefi fără limite (Antena 1), va lansa un podcast, care se numeşte Local. Podcastul este despre mâncare, familie, comunitate. 

Publicitate

„Cred în puterea educativă a gătitului în familie. Podcastul a plecat de la ideea că ar trebui să consumăm produse locale, iar cel mai important lucru este să construieşti o comunitate”, a povestit Marius Tudosiei pentru Paginademedia.ro.

Podcastul se va lansa mâine, 14 octombrie, de la ora 12.30, pe canalul de YouTube al lui Marius Tudosiei.

Cine vor fi invitaţii?

În fiecare podcast, Marius Tudosiei va găti alături de copiii lui, Petru şi Luca, dar va avea şi un invitat, fie din zona gastronomică sau din alt domeniu.

În primul episod vor fi Petru, fiul lui Marius Tudosiei, şi Mihaela Sava, cunoscută publicului ca Prăjiturela (este gazda formatului Deserturi magice cu Prăjiturela, de la Paprika TV). Petru va pregăti clătite, iar Prăjiturela hribi.

„Petru face clătite, Prăjiturela plânge la hribi şi gătim două reţete vechi, de la noi de-acasă, plângem amândoi când mâncăm pârjoale pe plită şi ne frigem la degete”, a spus Marius pe pagina sa de Facebook.

GALERIE FOTO: „Podcastul este despre mâncarea sănătoasă, gătită încet”

Luca, cel de-al doilea fiu al lui Tudosiei, şi Marius Constantinescu (jurnalist şi a prezentat Festivalul George Enescu) vor apărea în cel de-al doilea episod al podcastului Local. De asemenea, în celelalte episoade, Marius îi va avea ca invitaţi pe Ana Consulea (chef-cofetar), Adi Hădean (chef, fost jurat Masterchef), Alex Petricean - D'Artagan (fost concurent Masterchef şi a prezentat emisiunea online ShARE în bucate), Marius Manole (actor).

VIDEO. Primele secvenţe din primul episod al podcastului Local

Despre Marius Tudosiei:
 
- Marius Tudosiei este absolvent de Liceu Sanitar şi de Jurnalistică. A lucrat la 18 ani la laboratorul Institutului Parhon. Ulterior a făcut Facultatea de Jurnalism şi a intrat în presă la Cronica Română. 

- A trecut apoi la săptămânalul TVmania, unde a fost redactor pe media. 

- În anul 2000 a lăsat partea editorială pentru zona de marketing şi evenimente. S-a ocupat de evenimentele la Antena 1, dar şi de marketing la Realitatea TV, Jurnalul Naţional şi Romantic FM. 

- Pasionat de gătit, Tudosiei este, din 2010, „hard worker” (un harnic muncitor) la propiul business Băcănia veche, un magazin cu produse tradiţionale, dar şi un restaurant ce produce preparate, fără e-uri, pentru acasă.

- Din 2012, odată cu lansarea televiziuni Digi24, a ajuns şi „pe sticlă”, cu emisiunea „Sănătatea în bucate”, pe care a prezentat-o până în 2019, atunci când a decis să se retragă din proiect. 

- Tudosiei a fost unul dintre co-prezentatorii formatului Chefi fără limite, de la Antena 1.

Citeşte şi: Interviul Lunii. Povestea lui Marius Tudosiei: de la jurnalist media, la Băcănia Veche şi acum Chef fără limite

Citeşte şi: Cine este Marius Tudosiei, unul dintre co-prezentatorii de la Chefi fără limite

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus