Skip to main content

Începe sezonul nouă MasterChef, cu Gina Pistol, Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu: „Abia am aşteptat să-i prezint, din nou, pe cei mai iubiţi chefi ai României”

 
Începe sezonul nouă MasterChef, cu Gina Pistol, Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu: „Abia am aşteptat să-i prezint, din nou, pe cei mai iubiţi chefi ai României”

Emisiunea culinară MasterChef revine cu un nou sezon marţi, 10 septembrie, de la ora 20.30. Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu se întorc „acasă” la Pro TV, după 10 ani. Alături de cei trei chefi va fi Gina Pistol, fosta prezentantoare a emisiunilor Chefi la cuţite şi Asia Express, de la Antena 1. 

Publicitate

Amintim că trei bucătari au fost juraţi la MasterChef timp de trei sezoane, în perioada 2012-1014. Iar în ceea ce o priveşte pe gazda show-ului, ea a fost concurentă la MasterChef-ul cu vedete de la Pro TV, în toamna lui 2013.

Aşadar, Gina se reîntâlneşte cu cei trei chefi, după o absenţă de mai bine de un an, de când aceasta a luat decizia de a se retrege o perioadă din televiziune.

Începând de săptămâna viitoare, show-ul culinar se va vedea în zilele de luni şi marţi, de la ora 20.30, la Pro TV.

Chef Cătălin Scărlătescu:

„MasterChef este primul show culinar al României. Aici a început totul! Mii de oameni vor să trăiască emoţiile acestui loc.

Patima aceasta a gustului înseamnă imaginaţie peste care se poate presăra oricând un strop de nebunie. Când concurentul vine cu gheridonul, nici nu vreau să ştiu ce e în sufletul lui. Secundele acelea se transformă în ani. Dar ce ani... Ani pe care nu-i va uita niciodată”.

Norocoşilor, pasionaţilor, aleşilor, abia am aşteptat să ne întâlnim. Vă îndemn să puneţi toate emoţiile voastre în farfurie. Dacă aţi ajuns până aici, înseamnă că sunteţi mai buni decât credeţi, mai talentaţi decât bănuiţi. Arătaţi-ne asta! Haideţi să ne bucurăm împreună de spectacolul bucătăriei!”.

La rândul ei, Gina Pistol a dezvăluit:

„Abia am aşteptat să-i prezint, din nou, pe cei mai iubiţi, cei mai aşteptaţi, chefi ai României. Ştiu că ne-aţi aşteptat, ştiu că i-aţi aşteptat, tocmai de aceea vă promit că vom face împreună un spectacol al bunului gust, al competiţiei curate, la sfârşitul căreia România va avea un nou MasterChef.
 
Pe lângă trofeu, câştigătorul nostru va primi premiul de 75.000 de euro, dar mai ales şansa de a începe o nouă viaţă”, a spus prezentatoarea.
 
Ce difuzează celelalte posturi pe intervalul MasterChef?
  • Antena 1 - Asia Express - Drumul Zeilor
  • Kanal D - Episod nou din serialul turcesc Totul pentru familia mea
  • Prima TV - Filmul de acţiune Jaful perfect
  • Happy Channel - Serialul turcesc Inelul cu safir
 
 
 
 
 
 
 
Amintim că în toamna anului trecut Antena a anunţat că îi înlocuieşte pe cei trei Chef, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi sorin Bontea, după ce aceştia ar fi refuzat să mai filmeze emisiunea invocând starea de oboseală. 

La scurt timp după aceea, Antena Group a început să-i acţioneze în judecată pe cei trei Chefi şi a dechis mai multe procese pe numele fiecăruia dintre ei. 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus