Skip to main content

Matinalul Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Moga se întoarce cu un nou sezon la Radio Impuls

 
Matinalul Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Moga se întoarce cu un nou sezon la Radio Impuls

Dimineaţa pe doi cu Greeg si Moga, matinalul de la Radio Impuls revine cu un nou sezon. Greeg (Grigore Şerban) şi Andrei Moga, împreună cu Nadina Zisu, responsabila cu ştirile matinalului, vor da startul noului sezon începând de luni, 2 septembrie, de la ora 07:00.

Publicitate

Matinalul de la Radio Impuls a debutat cu formula Greeg şi Cosmin Cernat, însă de ceva vreme, Andrei Moga l-a înlocuit pe Cernat, deoarece acesta plecase în Dominicană, pentru a fi gazda show-ului Insula de 1 milion.

Ce spun matinalii?

Greeg (Grigore Şerban):

„Mi-a fost dor sa fiu alături de ascultătorii nostri, abia asteptam să începem luni seria întâlnirilor noastre matinale!  Pentru mine e un privilegiu să aducem zi de zi o stare de bine, bucuria dialogului şi informaţii proaspete ascultătorilor Radio Impuls".

Andrei Moga:

„E o bucurie să fiu din nou alături de Greeg şi Nadina. Ne-am propus să facem dimineţile cât mai plăcute şi energizante pentru toţi cei care ne ascultă. Vom avea discuţii interesante, momente amuzante şi, bineînţeles, ştirile de care toţi avem nevoie.

Am emotii ca un elev care începe şcoala, emotiile acelea frumoase, nerăbdarea de a povesti ce ai mai facut, de a împărtăşi cu oamenii ce te bucură, ce te intrigă, ce te face curios sau ce te face sa râzi cu poftă".

Nadina Zisu:

„Ştirile zilei sunt esenţiale, iar eu mă voi asigura că ascultătorii Radio Impuls primesc tot ceea ce e relevant pentru a începe ziua cât mai informaţi.

Ne dorim să transformăm dimineţile într-o experienţă dintre cele mai  plăcute si utile pentru ascultătorii nostri".

Despre matinali:

Greg (Grigore Şerban) a venit în echipa Kanal D2 şi Radio Impuls cu o experienţă de două decenii în radio (a început la radio Uniplus).

Din 2005, a intrat în echipa ProFM, urmând o carieră strălucită pe undele radio, ca producător, prezentator de emisiune sau director de programe şi playlist (DanceFM).

A prezentat matinalul ProFM timp de patru ani, începând din 2014, alături de Marius Onuc, apoi din 2015, a fost timp de doi ani alături de o legendă a radioului românesc, Andrei Gheorge, la acelaşi matinal. În ultimii patru ani a prezentat emisiunea “Greeg până la 16:00” la ProFM. 

Nadina Zisu a fost redactor, reporter şi prezentatorul ştirilor mondene în cadrul Observatorului, la Antena 1. De asemenea a fost prezentator de ştiri, la Aleph News.

Din 2023 s-a alăturat echipei de ştiri Kanal D, ca editor coordonator al echipelor de corespondenţi.

Andrei Moga şi-a început cariera la radio în anul 2006 la Radio Impuls. El a lucrat la matinalul de weekend, la Radio Impuls Braşov.

 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus