Skip to main content

NOU. Paginademedia Open Course. Mihai Crăciun, comentator sportiv şi profesor de dicţie, faţă în faţă cu studenţii de la Facultatea de Jurnalism LIVE în studio

 
NOU. Paginademedia Open Course. Mihai Crăciun, comentator sportiv şi profesor de dicţie, faţă în faţă cu studenţii de la Facultatea de Jurnalism LIVE în studio

Paginademedia Open Course - un demers educaţional, pentru Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC), în care invitaţi şi studenţi vor fi în direct.

Publicitate

Primul episod va fi joi, 10 octombrie şi va fi invitat Mihai Crăciun, comentator sportiv, om de radio şi televiziune şi profesor de dicţie. El va fi invitatul lui Petrişor Obae în Studioul Paginademedia şi va răspunde întrebărilor adresate de studenţii de la Facultatea de Jurnalism.

Lansăm un nou format, cu studenţi şi invitaţi în studio: Paginademedia Open Course - Curs Deschis. Un proiect Paginademedia.ro - Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (Masterul de Producţie Multimedia şi Audio Video).

Un altfel de interviu, în care studenţii pun întrebările. Tot studenţii asigură suportul tehnic. 

Mihai Crăciun a lucrat cu radiouri (Guerrilla, Gold FM, Tanănana, Kiss FM, Rock FM, Magic FM) şi televiziuni (PRO TV, Prima Sport, Orange Sport).
 
De asemenea, Mihai realizează podcastul Luni Seara, pe canalul de YouTube „Crăciun tot anul” şi este fondatorul Collegio, un proiect care oferă o serie de cursuri de public speaking, dicţie şi negociere.
 
Vom fi LIVE în jurul orei 18.30-18.45.

 
Mihai Crăciun a lucrat în vânzări în perioada în care era student

„Am lucrat în asigurări în perioada studenţiei, apoi în vânzări la o bancă, acolo unde am reuşit să ajung Team Leader pe când aveam vreo 22-23 de ani. Apoi am lucrat într-o companie de consultanţă financiară până la 25 de ani”, a spus el într-un interviu recent pentru Paginademedia.ro.

Despre Mihai Crăciun:

  • În cei 10 ani de activitate în zona de media, Mihai a lucrat cu radiouri (Guerrilla, Gold FM, Tanănana, Kiss FM, Rock FM, Magic FM) şi televiziuni (PRO TV, Prima Sport, Orange Sport).
  • A pregătit cu succes peste 10.000 de profesionişti din vaste domenii de activitate, reuşind să sesizeze cu uşurinţă dicţia deficitară a acestora şi să le perfecţioneze discursul liber.
  • Expertiza sa este recunoscută la nivel naţional, colaborând cu mai multe companii de stat şi private.
  • Mihai este analist şi comentator sportiv, şi realizează podcastul Luni Seara, pe canalul de YouTube „Crăciun tot anul”.
  • Licenţiat în Marketing, Mihai Crăciun a absolvit 2 programe de Masterat: Comunicare şi P.R. la SNSPA şi Filosofie şi gândire critică la Universitatea Bucureşti.
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus