Skip to main content

Neatza cu Răzvan şi Dani, dar fără Dani. De ce lipseşte realizatorul de pe post

 
Neatza cu Răzvan şi Dani, dar fără Dani. De ce lipseşte realizatorul de pe post

Matinalul Neatza cu Răzvan şi Dani va fi la Antena 1 fără Dani. Realizatorul a anunţat că nu va mai face parte din proiect pentru o scurtă perioadă de timp, scrie TVmania. Iată de ce este nevoit să absenteze la la pupitrul emisiunii care l-a consacrat!

Publicitate

Dani Oţil va lipsi de la „Neaţa” pentru o perioadă, deoarece va filma pentru al doilea sezon al show-ului „Power Couple”, în calitate de prezentator. Antena 1 a decis să continue cu acest format dedicat cuplurilor.

Dani Oţil a declarat că s-a consultat cu colegii săi de la „Neaţa” înainte de a accepta oferta. În absenţa sa, Florin Ristei îl va înlocui temporar şi va prezenta emisiunea alături de Răzvan Simion.

„Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza. Noi suntem o familie de mai bine de 15 ani. Şi, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi de la Neatza”, a declarat Dani, citat de Evz.ro.

„Power Couple”, care a fost creat de Abot Hameiri, a fost reînnoit în Germania, România, Ungaria, Croaţia şi Solvenia pentru sezoane suplimentare. În plus, show-ul se va extinde în noi teritorii, fiind adaptat de Banijay Nordic în Suedia, Danemarca, Finlanda şi Norvegia. După un debut puternic în România, emisiunea se va întoarce pentru un al doilea sezon la Antena, potrivit todotvnews.com.

Producţia „Power Couple România – La bine şi la greu”, sezonul 1, a fost prezentată de Dani Oţil. Show-ul a avut premiera pe 5 februarie 2024, iar filmările au avut loc în Malta. Emisiunea este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcţionează relaţiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu.

Cuplurile s-au confruntat cu teste extreme sau situaţii comice care au scos la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt şi care sunt punctele tari ale relaţiei lor, dar mai ales cele vulnerabile.  

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus