Skip to main content

Mihai Petre joacă în primul film produs de Untold. La fel o câştigătoare iUmor şi un DJ de la Pro FM. Cine mai apare în Mentorii?

 
Mihai Petre, Doina Teodoru, Bogdan Drăcea
Mihai Petre, Doina Teodoru, Bogdan Drăcea

Comedia Mentorii, primul film produs de Untold, atrage în distribuţie nume cunoscute precum Doina Teodoru, câştigătoare iUmor şi Mihai Petre. Filmările pentru comedia Mentorii încep la mijlocul lunii august, iar filmul apare în cinematografe în prima jumătate a anului viitor.

Publicitate

Printre numele noi care au primit roluri în film se numără: Mihai Petre, Doina Teodoru, Bogdan Drăcea (Pro FM), Emil Rengle şi Alejandro Fernandez (fost participant Vocea României).

Amintim că distribuţia este completată de Cătălin Bordea, Dorian Popa şi Loredana Groza şi Radu Bucălae.

Ce roluri vor interepreta în Mentorii?

Doina Teodoru a putut fi văzută recent în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609, difuzată la Antena 1. De asemenea, Doina a câştigat sezonul trei iUmor şi a participat la America Express, alături de chef Cătălin Scărlătescu, partenerul ei.

În Mentorii, Doina Teodoru va juca rolul Cristinei, fata care îl va ajuta pe Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea în drumul lui spre redescoperire.

Mihai Petre (care ajucat în serialele Aniela şi iubire şi onoare) îşi va „demonstra şarmul într-o apariţie inedită şi neaşteptată pentru spectatori”. Mihai a fost jurat la Dancing on ice de la Antena 1, dar şi în show-uri legendare precum Românii au talent sau Dansez pentru tine de la Pro TV.

Totodată, coregraful a mai ocupat un fotoliu de jurat la emisiunea Dancing with the stars - Dansează printre stele (Antena 1, 2016, un sezon), şi Uite cine dansează (Pro TV, 2017, un sezon).

Bogdan Drăcea a mai făcut parte din distribuţia Buzz House: The movie, iar în Mentroii, acesta „va cuceri publicul cu energia şi umorul său”.

Cuplul Emil Rengle (coregraf, fost concurent Ferma, câştigător Românii au talent, şi totodată el va apărea în această toamnă în filmul „Ca fetele”), şi Alejandro Fernandez (fost participant Vocea României 2023) vor avea roluri „surpriză care vor condimenta cu mult umor povestea filmului”, anunţă producătorii comediei.

 

Fanii festivalului pot apărea în comedia Mentorii

Producătorii comediei anunţă că fanii festivalului Untold pot apărea în film. Aceştia se pot înscrie la casting, în perioada 8-11 august, la cornerul special al filmului.

Synopsis Mentorii

Mentorii spune povestea lui Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea, un bărbat mult prea imatur pentru vârsta lui, care întâmplător este viitorul moştenitor al celui mai mare imperiu financiar din ţară: averea tatălui său, Dorin Baltă.

Nemulţumit de superficialitatea fiului său, Dorin îl dă afară din casă după ce acesta face încă un accident de maşină. Mai mult, îi dă o misiune lui Johnny - să demonstreze în maxim şase luni că poate deveni un adult responsabil, capabil să conducă imperiul financiar, altfel va fi dezmoştenit.

Ajutat de sora sa Magda, Johnny găseşte o soluţie rapidă şi uşoară pentru a rezolva problema: va fi mentorat de cei mai faimoşi trei influenceri de dezvoltare personală din ţară:  Flex Barbarul - mentorul de fitness şi viaţă sănătoasă (Dorian Popa); Sandra Senzorial - mentorul de wellbeing (Loredana Groza); Robby Anonimul - mentorul de business şi finanţe.

Răsplata de un milion de euro pusă la bătaie de Johnny va stârni o luptă acerbă între cei trei influenceri. Fiecare se va strădui să fie mentorul principal al lui Johnny, împărtăşind din teoriile sale sau încercând să le demonteze pe cele ale concurenţilor. Din aceste conflicte se vor naşte cele mai comice şi neaşteptate momente ale filmului. Finalul va arăta dacă Johnny devine cu adevărat un om schimbat, fie datorită sfaturilor primite de la influenceri, fie datorită lecţiilor proprii pe care le învaţă în cele şase luni.

Citeşte şi: Loredana a renunţat la X Factor pentru un rol în Mentorii, primul film făcut de casa de producţie a Untold

 

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus