Skip to main content

Încep filmările pentru comedia Mentorii. Mario Fresh, Cătălin Oprişan şi Mira, în distribuţie

 
Încep filmările pentru comedia Mentorii. Mario Fresh, Cătălin Oprişan şi Mira, în distribuţie

Încep filmările pentru comedia Mentorii joi, 15 august. Filmările vor dura trei săptămâni şi vor fi realizate în mai multe locaţii din Bucureşti şi nu numai. Totodată, producătorii filmului mai anunţă câteva nume care vor apărea în comedie: Mira, Mario Fresh, Dan Frînculescu şi Cătălin Oprişan.

Publicitate

Cei patru vor împărţi platourile de filmare cu Loredana Groza, Radu Bucălae, Doina Teodoru şi mulţi alţii care au fost deja anunţaţi. 

Amintim că distribuţia este completată de Cătălin Bordea, Dorian Popa, care sunt în rol de protagonişti.

Ce roluri vor interpreta cei patru?

Odată cu apariţia în comedia Mentorii, Mira îşi face debutul în cinematografie. În fiIm, Mira o va interpreta pe Magda Baltă, sora lui Johnny Baltă, rolul jucat de Cătălin Bordea. Magda va fi alături de fratele ei în încercarea lui de a-şi transforma viaţa şi a-i demonstra tatălui său că este un moştenitor de încredere. 

Dan Frînculescu, devenit cunoscut publicului larg pentru show-urile de comedie online sau de televiziune şi pentru roast-urile cu replici acide, îi va „surprinde de asemenea pe spectatori cu o apariţie ieşită din tipar”.

De asemenea, Mario Fresh şi Cătălin Oprişan vor interpreta „personaje care vor crea momente pline de umor printr-o combinaţie de replici savuroase, interpretări autentice şi un comic de situaţie bine nuanţat”, anunţă producătorii.

Care e povestea din Mentorii

Mentorii spune povestea lui Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea, un bărbat mult prea imatur pentru vârsta lui, care întâmplător este viitorul moştenitor al celui mai mare imperiu financiar din ţară: averea tatălui său, Dorin Baltă. Nemulţumit de superficialitatea fiului său, Dorin îl dă afară din casă după ce acesta face încă un accident de maşină. Mai mult, îi dă o misiune lui Johnny - să demonstreze în maxim şase luni că poate deveni un adult responsabil, capabil să conducă imperiul financiar, altfel va fi dezmoştenit.

Ajutat de sora sa Magda, Johnny găseşte o soluţie rapidă şi uşoară pentru a rezolva problema: va fi mentorat de cei mai faimoşi trei influenceri de dezvoltare personală din ţară:  Flex Barbarul - mentorul de fitness şi viaţă sănătoasă (Dorian Popa); Sandra Senzorial - mentorul de wellbeing (Loredana Groza); Robby Anonimul - mentorul de business şi finanţe.

Răsplata de un milion de euro pusă la bătaie de Johnny va stârni o luptă acerbă între cei trei influenceri. Fiecare se va strădui să fie mentorul principal al lui Johnny, împărtăşind din teoriile sale sau încercând să le demonteze pe cele ale concurenţilor. Din aceste conflicte se vor naşte cele mai comice şi neaşteptate momente ale filmului. Finalul va arăta dacă Johnny devine cu adevărat un om schimbat, fie datorită sfaturilor primite de la influenceri, fie datorită lecţiilor proprii pe care le învaţă în cele şase luni.

Ideea filmului precum şi scenariul aparţin Magic Maker Media House, casa de producţie ce face parte din grupul UNTOLD Universe. Regizorul lungmetrajului MENTORII este Adrian Tapciuc. 

Citeşte şi: Loredana a renunţat la X Factor pentru un rol în Mentorii, primul film făcut de casa de producţie a Untold

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus