Skip to main content

Nume nou în distribuţia serialului Tătuţu’ de la Pro TV. A jucat în Clanul şi Las Fierbinţi

 
Nume nou în distribuţia serialului Tătuţu’ de la Pro TV. A jucat în Clanul şi Las Fierbinţi

Un nume nou se alătură distribuţiei serialului Tătuţu. Este vorba despre actriţa Miruna Biléi, care a mai făcut parte din producţii cunoscute ca Las fierbinţi (2012) şi Clanul (2022). Miruna o va interpreta pe Maria Udrea, prima soţie a lui Bebe Măcelaru’ şi mama Verei Maximilian.

Publicitate

În iunie, Pro TV a dat startul filmărilor pentru noul serial Tătuţu`, o producţie a cărei acţiune are loc cu 20 de ani înaintea acţiunii din Clanul.

Serialul îl are ca protagonist pe George Mihăiţă, cel care i-a dat viaţă personajului Bebe Măcelaru’ în Clanul, şi care, revine în această toamnă cu povestea din trecutul său, în noul serial Tătuţu’. 

Miruna Biléi:

„Maria e prima soţie a lui Bebe şi mama Verei. Cred că ea are o influenţă importantă asupra felului în care începe ascensiunea lui Bebe Măcelaru`, deşi într-un mod subtil. Relaţia dintre cei doi e complicată, dar las spectatorii să o descopere.

E foarte interesant cum şi ei doi, separat, şi legătura dintre ei se transformă treptat, scăpând de sub control. Admir foarte mult seriozitatea cu care se munceşte, în ritmul în care se munceşte la acest serial. E impresionant cât de investită este toată echipa şi mi se pare un cadou să particip într-un astfel de context“.

Citeşte şi: Valentin Teodosiu revine pentru a doua oară într-un serial. Actorul va face parte din distribuţia noului serial Tătuţu’

Citeşte şi: Actorul Mihai Constantin, Ionică din Liceenii, în distribuţia noului serial Tătuţu` de la Pro TV

Citeşte şi: Pro TV a dat startul filmărilor pentru noul serial, Tătuţul, cu George Mihăiţă

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus