Skip to main content

Actorul Mihai Constantin, Ionică din Liceenii, în distribuţia noului serial Tătuţu` de la Pro TV

 
Actorul Mihai Constantin, Ionică din Liceenii, în distribuţia noului serial Tătuţu` de la Pro TV

Nume nou în distribuţia serialului Tătuţu`. Un actor care a făcut parte din seria Liceenii (regizată de regretatul Nicolae Corjos) se alătură serialului Tătuţu`, o nouă producţie care este în pregătire la Pro TV. Mihai Constantin, cel care l-a interpretat pe Ionică în seria Liceenii, va face parte din serialul care va debuta în această toamnă la Pro TV.

Publicitate

În serial, Mihai Constantin îi va da viaţă lui Nelu Stavrositu, un personaj care va avea legături importante cu Bebe Măcelaru` (care e pus în scenă de actorul George Mihăiţă).

Pe lângă rolul pe care l-a avut în Licenii (1987), Liceenii Rock'n' Roll (1992), Liceenii în alertă (1993), Mihai Constantin a mai jucat în producţii precum Nuntă mută (2008), Păcatele Evei (2005), Ursul (2011), Ninel (2016).

Mihai Constantin:

„Ce pot să vă spun despre Nelu Stavrositu este că va sta în coasta lui Bebe Măcelaru... sau, drept spus, Bebe se va băga peste el.

O să fie o luptă de putere şi orgolii, fiecare cu legea din „cartierul” său. Stavrositu se bucură şi de familie, are o soţie frumoasă şi doi copii care îi vor da bătăi de cap. Mai multe, descoperiţi voi din toamnă”.

Luna trecută, Pro TV a dat startul filmărilor pentru noul serial Tătuţu`, o producţie a cărei acţiune are loc cu 20 de ani înaintea acţiunii din Clanul.

Citeşte şi: Pro TV a dat startul filmărilor pentru noul serial, Tătuţul, cu George Mihăiţă

Citeşte şi: Valentin Teodosiu revine pentru a doua oară într-un serial. Actorul va face parte din distribuţia noului serial Tătuţu’

 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus