Skip to main content

Observator Antena 1 lansează campania România mea, România ta, România noastră

 
Observator Antena 1 lansează campania România mea, România ta, România noastră

Observator Antena 1 se pregăteşte să lanseze o nouă campanie care se numeşte România mea, România ta, România noastră. Campania va fi difuzată începând de luni, 21 octombrie, în cadrul Observator 19.00.

Publicitate

Ce mai vor românii de la România? E întrebarea de la care a pornit demersul jurnalistic din România ultimilor 35 de ani, anunţă Antena 1.

„Cel mai mare studiu la nivel naţional iniţiat vreodată de o entitate media şi realizat de către prestigioasa companie internaţională de cercetare de piaţă, Ipsos. Aflăm, cu date exacte, cum mai e România. Cel mai profund set de întrebări şi răspunsuri despre România acum a generat 32 de radiografii ale României - din toate unghiurile", anunţă postul de televiziune.

Vedetele Observator se întorc în sânul comunităţilor de unde au plecat şi împărtăşesc poveştile lor şi ale oamenilor care le-au marcat vieţile.

Prin reportajele realizate de echipa de jurnalişti de la Observator, Antena 1 arată cum s-a ajuns la această realitate şi vor fi dezbătute cauzele din Studiul Naţional Observator, dar şi ce e de făcut pentru România anului 2024.

Alina Stepan, country manager Ipsos România:

„Am vorbit cu 2.400 de respondenţi din toată România, 32 de teme de cercetare, 32 de preocupări ale românilor - infrastructură, educaţie, sănătate, consumul de droguri, repartiţia cheltuielilor într-o gospodărie, care sunt temerile şi îngrijorările românilor, dar care sunt şi speranţele lor de viitor.

Sunt şi surprize mari, lucruri la care poate nu ne aşteptam, pentru că sentimentul nostru este că ştim cum sunt românii. Studiul acesta face o tăietură cu bisturiul în realitatea românească şi o aşează pe masă pentru analiză." 

Alessandra Stoicescu, jurnalist Observator:

„Este şi o oglindă, o radiografie, este deschiderea unui seif. De luni, la Observator, veţi afla aceste date care vă dau fiori, ne ajută pe fiecare dintre noi să înţelegem mai bine ce trăim în fiecare zi.

Toate aceste cifre şi mărturisiri făcute la cel mai înalt nivel de profesionalism într-o hartă, o oglindă, ne pot da şi un decalog al vindecării, ne pot spune care sunt lucrurile care trebuie schimbate." 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus