Skip to main content

Plecare de la Prima TV. O prezentatoare a ştirilor din sport renunţă la colaborarea cu grupul Clever

 
Plecare de la Prima TV. O prezentatoare a ştirilor din sport renunţă la colaborarea cu grupul Clever

Plecare de la Prima TV. O prezentatoare a ştirilor din sport renunţă la colaborarea cu grupul Clever. Este vorba despre Maria Iordănescu, fiica lui  Anghel Iordănescu (fost selecţioner al României), care pleacă după un an de când a revenit din concediul de maternitate.

Publicitate

Maria Iordănescu şi-a anunţat plecarea într-un mesaj publicat pe pagina ei de Facebook. Ea a mai precizat că a luat decizia de a renunţa la colaborarea cu Prima TV pentru a se dedica fetiţei ei.

„Pentru mine se sting reflectoarele în platoul Prima TV şi odată cu ele, se vor aprinde altele. Reflectoare ce vor lumina traiectoria pe mai departe (...).

Decizia nu a fost deloc una uşoară, dar uneori suntem nevoiţi să facem alegeri, grele de altfel. Aleg să fiu mai prezentă, mai aproape de fetiţa mea care semnalează de ceva timp dorinţa de a fi cât mai mult în prezenţa mamei.

Iar atunci când programul la locul de muncă nu mai corespunde nevoilor din familie, aleg sa prioritizez jobul de mamă şi apoi pe cel profesional”, a spus ea pe reţeaua socială.

Maria Iordănescu s-a alăturat postului de televiziune Prima TV în iunie 2021. Aceasta a mai prezentat ştirile din sport la Look Sport Plus, canal din portofoliul Clever, în studioul din Cluj-Napoca.

Mesajul complet publicat de Maria Iordănescu:

Azi, vă dau întâlnire la ultimul jurnal Focus Sport. De azi, pentru mine, se sting reflectoarele în platoul Prima Tv şi odată cu ele, se vor aprinde altfele. Reflectoare ce vor lumina traiectoria pe mai departe. Cu inima mică, cu lacrimi în ochi, de azi mă despart de colegi, mai înainte de toate.

Mă despart de oameni frumoşi, de loc, de ceea ce devenise o a doua casă si familie. Decizia nu a fost deloc una uşoară, dar uneori suntem nevoiţi să facem alegeri, grele de altfel.

De azi, aleg să fiu mai prezentă, mai aproape de fetiţa mea care semnalează de ceva timp dorinţa de a fi cât mai mult în prezenţa mamei. Iar atunci când programul la locul de muncă nu mai corespunde nevoilor din familie, aleg sa prioritizez jobul de mamă şi apoi pe cel profesional.

Azi, aleg cu inima de mama şi nu cu cea care a visat mereu să facă carieră. Şi chiar dacă urăsc despărţirile, iau inima de mamă pe post de aliat, să nu mai doară atât de tare. Închei aşa: vă mulţumesc vouă, colegilor mei, mă înclin în faţa voastră, vă mulţumesc pentru suport, pentru munca din spate, pentru fiecare zi minunată pe care am avut-o la locul de muncă, tocmai datorită vouă! Voi sunteţi cei care daţi viaţă locului şi cei care aţi contribuit la visul meu. In aceşti ani, nu am muncit, am păşit pe nori, am zburat si am trait tot ceea cândva doar visam. Sunt recunoscătoare vouă, postului Prima Tv şi nu în ultimul rand, Lui Dumnezeu. Plec fericită, zâmbesc! Va mulţumesc şi vouă, celor care aţi fost aproape de mine, cei care aţi urmărit Focus Sport. Pentru ultima dată: “Vă dau întâlnire la 18:40, în direct, la Prima TV” 

Despre Maria Iordănescu:

  • A absolvit şcoala de jurnalism IMA (Intact Media Academy)
  • A lucrat ca reporter la Antena Stars
  • A realizat o rubrică sportivă online la Telekom Sport
  • În 2021 a început la Cluj să prezinte ştirile sportive de la Look Sport +

Citeşte şi: Maria Iordănescu revine la Prima TV, după şase luni de concediu de maternitate. Ce va prezenta?

Citeşte şi: Fiica lui Anghel Iordănescu, în echipa matinalului de la Prima TV. Va prezenta ştirile sportive

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus