Skip to main content

O nouă echipă de matinali la National FM după plecarea lui Găinuşă şi Oana Paraschiv. O actriţă din serialul Groapa, printre nume

 
Teona Stavarachi (stânga), Vlad Popescu şi Alice Oproiu
Teona Stavarachi (stânga), Vlad Popescu şi Alice Oproiu

La câteva săptămâni după ce Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv au pus punct colaborării cu National FM, matinalul postului de radio are o nouă echipă de prezentatori. 

Publicitate

Este vorba despre de trei prezentatori, Teona Stavarachi, Alice Oproiu şi Vlad Popescu (Vladon)

Cei trei, cu experienţă în actorie şi producţie muzicală, intră pe post începând din 28 octombrie.

Cine sunt cei trei, în continuare:

Teona Stavarachi – (25 de ani) este actriţă - cel mai mare rol fiind în serialul Groapa, de pe Pro TV, dar şi în filmul „Ramon", în regia lui Jesus del Cerro. Teona a mai jucat şi în spectacole de teatru în colaborare cu teatrele din Bucureşti şi din ţară. In timpul liber cocheteaza cu muzica şi ţine cursuri de actorie cu copii de toate vârstele.

Alice Oproiu – (25 de ani) este songwriter şi regizor de clipuri muzicale.

Cel de-al treilea membru al echipei de la matinalul Naional FM este un mai vechi colaborator al postului, Vlad Popescu (Vladon), producator muzical si songwriter. Vladon a colaborat în trecut cu HaHaHa Production, după care a pornit pe propriul drum şi şi-a lansat prorpia companie de producţie, Sicvrio. A produs piese pentru artisti printre care Smiley, Feli, Horia Brenciu, Alex Velea şi Damian Draghici.

Matinalii Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv au anunţat la începutul lunii octomrbie că încheie colaborarea cu National FM, după şase ani alături de postul de radio deţinut de fraţii Micula. Cei doi au părăsit postul fără a avea o altă colaborare pe zona de radio, însă în przen sunt concurenţi în show-ul Asia Express de la Antena 1 şi urmează să aibă mai multe apariţii la Antena 1, printre care şi în show-ul Chefi la cuţite.  

Postul National FM se confruntă de luni bune cu probleme administrative. Postul de radio a pierdut în acest an 6 frecveţe din cele 39 pe care le avea după ce nu a depus la CNA documentaţia pentru a le fi prelungite valabilitatea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus