Skip to main content

Radio Hit FM Alba are un nou redactor-şef. A fost corespondentul judeţului Alba la Radio România Actualităţi

 
Radio Hit FM Alba are un nou redactor-şef. A fost corespondentul judeţului Alba la Radio România Actualităţi

Radio Hit FM Alba are un nou redactor-şef. Radio. E vorba despre jurnalista Silvia Surugiu, cu o vastă experienţă în media, care a fost desemnată să preia conducerea redacţiei de ştiri a postului de radio.

Publicitate

Silvia Surugiu a fost corespondentul judeţului Alba la Radio România Actualităţi şi a ocupat funcţia de redactor-şef de ştiri şi producător la un alt post de radio din Alba Iulia.

De-a lungul carierei, a colaborat cu publicaţii importante precum Adevărul de Seară, Ziarul Monitorul şi Revista de Alba, contribuind totodată la diverse publicaţii naţionale.

„După destul de mult timp, m-am întors la prima dragoste, profesională. M-am întors la radio", a scris Silvia Surugiu pe pagina sa de Facebook.

Absolventă a Universităţii „Lucian Blaga" din Sibiu, Facultatea de Jurnalistică, cu specializare în radio, Silvia Surugiu a realizat numeroase interviuri cu personalităţi locale şi naţionale şi a prezentat ştiri.

Noul redactor-şef al Radio Hit FM Alba promite să aducă o perspectivă proaspătă şi să continue tradiţia postului de a oferi informaţii relevante şi de încredere ascultătorilor săi. 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus