Skip to main content

Snoop.ro, publicaţia coordonată de Răzvan Luţac şi Iulia Roşu, s-a lansat oficial. Cine face parte din echipă

 
Snoop.ro, publicaţia coordonată de Răzvan Luţac şi Iulia Roşu, s-a lansat oficial. Cine face parte din echipă

LANSARE. Snoop.ro, publicaţia de investigaţii coordonată de Răzvan Luţac şi Iulia Roşu, s-a lansat oficial azi, 4 iunie.

Publicitate

Noul site nu va publica doar investigaţii, ci şi reportaje, analize de sistem şi explicative. Subiectele vor fi din domenii variate, de la politică, sănătate, administraţie la justiţie şi infrastructură. De asemenea, Snoop îşi propune să publice în medie două materiale relevante pe săptămână.

Investigaţia care deschide site-ul Snoop.ro este intitulată „Cea mai mare grădină din România: 3.000 de primari au pământ şi păduri cât două Capitale,” semnată de Răzvan Luţac, Cosmin Chiriac, Laurenţiu Ungureanu şi Sergiu Dimitriu.

La Snoop.ro semnează articole foşti jurnalişti de la Libertatea (cea mai mare parte), Gazeta Sporturilor, Rise Project şi Vice România.

Ce spun coordonatorii?

„Un site pe care veţi citi investigaţii, analize de sistem, de date, reportaje în profunzime. Un loc unde veţi găsi jurnalişti cu experienţă, dar vom încuraja şi noua generaţie de ziarişti”, a spus Răzvan Luţac pe Facebook.

„Am pornit şi noi în aventura asta a presei nonprofit, independente. Un drum anevoios despre care ştiu mai multe de la colegii care trag de ani buni decât din proprie experienţă. Şi se simte deja. Poate ăsta a ajuns să fie drumul firesc pentru unii dintre noi în presa din România. Mă bucură şi mă întristează în acelaşi timp”, a adăugat Iulia Roşu. 

Cine face parte din echipa noului site?

  • Răzvan Luţac
  • Iulia Roşu
  • Mirela Neag (ex Libertatea, Meridian, ProSport)
  • Cătălin Tolontan (fost coordonator editorial al site-urilor Libertatea şi GSP)
  • Cristian Andrei (ex Libertatea, Gândul, Digi24)
  • Alexandra Nistoroiu (exLibertatea, Digi 24, GSP)
  • Medeea Stan (ex Decât o Revistă, Scena 9, Adevărul)
  • Cristina Radu (ex Libertatea, News.ro)
  • Ioana Moldovanu (ex Rise Project)
  • Catiuşa Ivanov (HotNews)

Acestor nume li se alătură Dan Duca (fost redactor-şef la Libertatea) şi Sergiu Dimitriu, platform manager şi colaborator Recorder. El lucrează în presă din 2013. A coordonat departamentul de online al ziarului Adevărul si pe cel de social media de la Digi România. 

Citeşte şi: LANSARE. Publicaţia de investigaţii coordonată de Răzvan Luţac şi Iulia Roşu, câteva zile până la lansare. Cum se numeşte?

Citeşte şi: Se pregăteşte lansarea site-ului de sport din grupul HotNews! Ce nume are proiectul condus de Cătălin Ţepelin

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV. Cătălin Tolontan: De ce Hotnews şi nu un proiect propriu Tolo şi echipa? Toate detaliile. Nu va fi (şi) acţionar. În trecut am refuzat acţiuni şi de la Sârbu, şi de la Ringier

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus