Skip to main content

După ce meciul Sparta Praga - FCSB a fost doar pe Voyo, returul, obligatoriu pe TV. Gigi Becali: „Să-l dea la TV, să le pună clauză. Ce-i aia Voyo?!”

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

FCSB îşi ia măsuri pentru ca meciul retur cu Sparta Praga să nu aibă parte de aceeaşi expunere restricţionată privind drepturile de imagine cum s-a întâmplat marţi seara, la confruntarea tur.

Publicitate

Partida din capitala Cehiei a fost oferită de Pro TV, care achiziţionase drepturile, doar pe platforma Voyo, lucru care a atras un val de nemulţumiri şi critici din partea fanilor campioanei, deşi clubul roş-albastru nu avusese nici o implicare în negocieri, fiindcă Sparta Praga a deţinut drepturile, potrivit site-ului Golazo.ro

Tocmai din acest motiv, FCSB  a decis să apeleze la o clauză, privind meciul retur, pe care nu a introdus-o niciodată într-un contract de drepturi TV. Şi anume va solicita obligativitatea ca cine va cumpăra drepturile să ofere meciul şi la TV.

În acest moment, FCSB are negocieri foarte avansate şi aproape finalizate cu Pro TV. Suma pe care campioana o va încasa va fi de cel puţin 100.000 de euro, cu cel puţin 25% mai mult decât la turul precedent, cu Maccabi Tel Aviv. FCSB - Sparta Praga se va juca marţea viitoare, pe 13 august, cu începere de la ora 21:30.

Şi patronul FCSB şi-a manifestat nemulţumirea că meciul a fost transmis doar online, pe Voyo.  

„Să le spuneţi oamenilor aşa: nu eu l-am dat meciul celor de la Pro TV. Pentru retur, am vorbit deja. Să-l dea la TV, să le pună clauză. Gata. Ordinul meu! Va fi dat numai la Pro TV, dar să-l dea la televizor. N-ai voie pe VOYO. Ce-i aia VOYO? Eu nu fac contract cu VOYO, fac cu Pro TV. Nu să-l dai că vrei tu pe VOYO, că îţi cer despăgubiri de vai de capul tău. Sute de mii, aşa o să fie, le fac pe plac suporterilor“, a anunţat Becali la Fanatik Superliga, citat de Adevarul

Amintim că Pro TV a difuzat doar pe platforma Voyo meciul Sparta Praga - FCSB din turul 3 preliminar al Champions League. Vestea n-a fost bine primită de fani, care au criticat intens mutarea Pro TV. Mai mult, unii s-au îndreptat spre streamurile pirat, meciul ajungând să fie dat live şi pe TikTok. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Fals. ProTv a păcălit pentru că a cumpărat drepturile ca TV, dar le transmite pe Voyo ceea ce este alt ceva. ProTv poate fi chemată în instanta de Becali pentru înșelăciune. Este hoție nu business.
  • Anonim Anonim
    Văd că a revenit Anca Orheian la Digi 24.

    A mai plecat cineva de la Digi 24 sau nu a mai plecat nimeni?
  • MileCelRau MileCelRau
    S-a reactivat postac Mile, cel care spunea ca Antenuta lui draga are numai emisiuni de calitate. Daca si Insula iubirii (desfranarii) e emisiune, n-ai decat sa ramai cu aceste emisiuni de "calitate".
  • Mile Mile
    Insula urmărită la terase , succes fără precedent , panica la postaci , unde e exatlon survivir celebru ha
  • Anonim Anonim
    Am mai văzut încă o dispariție de la TV: Anca Orheian de la Digi 24. De 2 săptămâni nu mai apare la TV. Mai lucrează la Digi 24 sau a părăsit postul?
  • Mile Mile
    Pagina de media prezentați rating , insula iubirii rupe tot, aseară dezastru la postul lui Dragoș, numai 3 rating ha
  • Mile Mile
    Dragoș greșit nu trebuie vândute drepturile acestui post și se rezolva problema protevistule
  • R R
    Dati audientele Insula iubirii,audiente care plaseaza emisiunea lider cu fiecare editie, este emisiunea verii,vrem audientele postate,aseara lider absolut de audienta pe comercial 5,6 rating si 24,8 cota de piata fata de Pro tv cu 3,1 rating si 13,6 cota de piata
  • Dragos Dragos
    Pro-ul, in calitate de televiziune privata, si-a vazut interesul, atragerea cat mai multor oameni pe platforma Voyo. E business privat, dar romanul nu intelege asta, nici macar Becali, care si el e patron...sau sa zicem ca el vede altfel business-ul. Ca Pro-ului nu i-a iesit figura, e alta poveste, desi se pot angaja in niste procese cu cei care au distribuit ilegal continutul. Poti sa te lamentezi cat vrei ca nu ti-a dat Pro-ul (sau oricare alta televiziune) meciul, dar asa functioneaza un business. Poti doar sa nu mai urmaresti canalul, e singura forma de protest, altfel nici ca o sa le pese ca ai ripostat pe facebook sau alte retele de socializare.

Trimite un comentariu

sus