Skip to main content

ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII. Ce s-a mai întâmplat în media? Radu Banciu lasă Prima, se închide Radio Tanănana, topul radiourilor. Şi două noi producţii video Paginademedia

 
ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII. Ce s-a mai întâmplat în media? Radu Banciu lasă Prima, se închide Radio Tanănana, topul radiourilor. Şi două noi producţii video Paginademedia

ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII. Ce s-a întâmplat în media în ultima săptămână? Facem retrospectiva în formatul multimedia al Ştirilor Paginademedia.

Publicitate

A fost o săptămână în care Radu Banciu a lăsat Prima TV, iar un post de radio - Tanănana - s-a închis. A revenit şi fost jurnalistă Sanda Nicola, însă nu în jurnalism, ci în echipa care îl susţine pe Mircea Geaonă în cursa pentru Cotroceni.

Jurnalistul Liviu Alexa şi publicaţia sa Strictsecret.ro au pierdut definitiv procesul cu viceprimarul Sectorului 1, Ramona Porumb, după ce au publicat imagini nud cu aceasta.

Am notat şi mişcările din radio. Noile măsurători ale audienţelor radio aduc schimbări majore în ierarhia emisiunilor de dimineaţă, având impact asupra pieţei publicitare.

Şi nu în ultimul rând, să nu uităm două producţii video noi lansate de Paginademedia:

- Una este Off Topic, unde am făcut povestea Cor cu Dor, ansamblul de copii multipremiat internaţional, care a cântat cu nume mari ale muzicii şi a impresionat juriul Românii au telent

- Cea de-a doua este podcastul Ai puţin timp? în colaborare cu Cornel Ilie, cu Adi Hădean prim invitat. Ai puţin timp? este un podcast care vine în contextul în care trupa Vunk împlineşte 30 de ani în această toamnă. 

Pe scurt, ce s-a întâmplat în săptămâna 23-27 septembrie:

Luni, 23 septembrie: Se închide Tanănana. Sanda Nicola, în mişcarea care îl susţine pe Mircea Geoană  – Ştirile Zilei

Jurnalista Sanda Nicola revine pe micile ecrane, de această dată ca invitată în emisiuni de dezbatere, pentru a-l susţine pe Mircea Geoană în cursa prezidenţială. Monica Dascălu se întoarce la Ştirile Pro TV după doi ani de pauză, unde va prezenta buletinul de ştiri de la ora 13:00, de luni până vineri. Postul de radio Tanănana, care a găzduit nume cunoscute, precum Ciprian Muntele şi Vlad Craioveanu, s-a închis. De asemenea, podcastul Cronicari Digitali lansează sezonul 10, cu invitaţi precum Adi Despot, Cătălin Striblea şi Gabriel Liiceanu.

VIDEO. Se închide Tanănana. Sanda Nicola, în mişcarea care îl susţine pe Mircea Geoană

Marţi, 24 septembrie: B1 TV a cumpărat documentarul America Alege: Harris Vs. Trump  – Ştirile Zilei

Postul de televiziune B1 TV achiziţionează documentarul „America Alege: Harris vs. Trump”, care va fi difuzat în contextul alegerilor prezidenţiale din SUA. Totodată, un post din Spania va adapta formatul românesc Câştigă România, prezentat de Virgil Ianţu. Survivor îşi caută noi concurenţi pentru un nou sezon, iar actorul Sebastian Stan joacă rolul principal în thrillerul psihologic „A Different Man”.

VIDEO. B1 TV a cumpărat documentarul America Alege: Harris Vs. Trump

Miercuri, 25 septembrie: Jurnalistul Liviu Alexa şi publicaţia sa Strictsecret.ro au pierdut definitiv procesul  – Ştirile Zilei

Jurnalistul Liviu Alexa şi publicaţia sa Strictsecret.ro pierd definitiv procesul cu viceprimarul Sectorului 1, Ramona Porumb, după ce au publicat imagini nud cu aceasta.

Antena 1 anunţă premiera serialului „Iubire cu parfum de lavandă”, cu Adrian Nartea şi Michaela Prosan în rolurile principale. În serialul „Las Fierbinţi”, un nou personaj interpretat de Otniela Sandu va apărea pentru a-l seduce pe Robi.

Platforma Max sărbătoreşte 30 de ani de la lansarea serialului „Friends” şi anunţă un nou game show dedicat fanilor acestuia. În plus, televiziunea AXN Spin se repoziţionează ca un post destinat publicului feminin.

VIDEO. Jurnalistul Liviu Alexa şi publicaţia sa Strictsecret.ro au pierdut definitiv procesul

Joi, 26 septembrie: Radu Banciu, cunoscut pentru opiniile sale acide, pleacă de la Prima Sport  – Ştirile Zilei

Jurnalistul sportiv Radu Banciu pleacă de la Prima Sport după patru ani de colaborare. Iancu Guda, fost realizator al emisiunii Banii în mişcare de la Digi24, se alătură echipei Antena 1 cu o rubrică de educaţie financiară. Simona Gherghe a discutat după 11 ani despre celebrul caz Ioana Tufaru de la Acces Direct.

Luciana Indre revine cu un nou sezon al emisiunii Sănătate cu stil, cu ediţii dedicate mamelor şi bebeluşilor. De asemenea, filmul Anul Nou care n-a fost a fost propus pentru nominalizare la premiile Academiei Europene de Film.

VIDEO. Radu Banciu, cunoscut pentru opiniile sale acide, pleacă de la Prima Sport

Vineri, 27 septembrie: Noile măsurători ale audienţelor radio arată schimbări majore în ierarhia radio  – Ştirile Zilei

Noile măsurători ale audienţelor radio arată schimbări majore în ierarhia celor mai ascultate emisiuni de dimineaţă. Fosta jurnalistă Euronews, Valentina Pufulescu, a povestit despre decizia de a renunţa la jurnalism pentru sănătatea personală, în cadrul rubricii Minutul Paginademedia.

Povestea Cor cu Dor şi a fondatoarei sale, Teodora Jaworski, a fost prezentată în primul episod al noului proiect Off Topic. De asemenea, Singur acasă, unul dintre cele mai îndrăgite filme de Crăciun, va fi proiectat la Sala Palatului, acompaniat de Orchestra Naţională Radio. National Geographic aduce un nou sezon al seriei Europa văzută de sus, care explorează peisajele fascinante ale continentului.

VIDEO. Noile măsurători ale audienţelor radio arată schimbări majore în ierarhia radio

Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus