Skip to main content

Pro TV a dat startul filmărilor pentru noul serial, Tătuţul, cu George Mihăiţă

 
Pro TV a dat startul filmărilor pentru noul serial, Tătuţul, cu George Mihăiţă

George Mihăiţă a intrat din nou în rolul lui Tătuţu. Pro TV a dat startul filmărilor pentru noul serial Tătuţu`, o producţie a cărei acţiune are loc cu 20 de ani înaintea acţiunii din Clanul. Serialul va putea fi urmărit la postul de televiziune începând din această toamnă. 

Publicitate

„Reacţia telespectatorilor a fost pe măsura a ceea ce CLANUL a dorit să transmită, iar felul în care ei au devenit fani ai serialului şi au îndrăgit personajele ne-a făcut să vrem să continuăm, dar nu oricum, ci cu începutul!

Alături de Anghel, Lia şi echipa din spate, care ne-a devenit familie, demarăm o nouă producţie care implică foarte multe lucruri – imagine, look, locaţii, haine, recuzită – toate de acum 20 de ani, plus alte lucruri pe care le veţi descoperi pe parcurs. Noi am dat astăzi primul rec şi abia aşteptăm să vedeţi rezultatul”, a spus Delia Mihai, Head of Fiction Production PRO TV.

Cum a ajuns Costoiu să aibă brigada lui, cine l-a ajutat pe Bebe Măcelaru` să fie în fruntea Clanului, dar şi cum a primit apelativul de TĂTUŢU` - vom afla cu toţii din povestea care ne va duce la începutul anilor 2000. 

 „Ne bucurăm de fiecare dată atunci când publicul primeşte programele noastre cu atât de multă pasiune, pentru că, pe lângă audienţele care au clasat serialul în topul preferinţelor celor de acasă, oamenii au creat o conexiune cu personajele şi au trăit fiecare minut de difuzare, lucru care nu poate decât să ne arate, încă o dată, că ceea ce facem ajunge la inimile telespectatorilor”, a declarat Antonii Mangov, Programming Director PRO TV.
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus