Skip to main content

VIDEO. „Cu Ela la doctor”, un nou podcast lansat de Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii Numai de bine de la Antena 3 CNN

 
VIDEO. „Cu Ela la doctor”, un nou podcast lansat de Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii Numai de bine de la Antena 3 CNN

VIDEO. Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii Numai de bine de la Antena 3 CNN, şi-a lansat un nou proiect online. Podcastul se numeşte „Cu Ela la doctor” şi prezintă informaţii din zona medicală.

Publicitate

Primul invitat al Elei Crăciun este Andreea Popescu, medic primar alergolog. Primul episod poate fi văzut pe canalul de YouTube Cu Ela la doctor. 

Ce spune Ela Crăciun despre proiectul ei?

„Oamenii se luptă cu prea multă informație neverificată, iar eu vreau să schimb acest lucru. Prin natura meseriei și prin dorința mea de a afla mai multe, iau contact constant cu medici, experți și specialiști a căror pricepere aduce claritate într-o vastitate a părerilor pe care le găsim la un click distanță de noi.”

VIDEO. Primul episod al podcastului „Cu Ela la doctor”

Ela Crăciun prezintă în fiecare duminică emisiunea Numai de bine la Antena 3 CNN. Anul trecut, prezentatoarea a debutat ca actriţă în filmul Tati Part-Time, cu Eva Măruţă (fiica Andrei şi a lui Cătălin Măruţă) şi Alex Bogdan, în rolurile principale.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Ela Crăciun „are mulţi copii”, la debutul în Cinema. Prezentatoarea Antena 3 CNN, despre rolul din „Tati Part-Time”

Despre Ela Crăciun

  • A debutat la TV acum 15 ani, la postul TV Money Channel, unde a fost mai întâi redactor de ştiri, apoi a prezentat mai mult emisiuni cu profil economic: Business Line, Dimineaţa Leilor şi Afacereza online. 
  • Din 2009 lucrează la Antena 3, unde a început prin a prezenta ştiri generaliste.
  • A scris trei cărţi: „9 luni fără griji – 101 de întrebări despre sarcină, cu răspunsuri de la specialişti”, „12 luni fără griji – 101 de întrebări despre primul an de la naştere, cu răspunsuri de la specialişti” şi „365 de mese fără griji – 101 de reţete uşoare pentru diversificare şi copii mofturoşi”.
  • Organizează workshopuri dedicate zonei de parenting.
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus