Skip to main content

OFERTĂ SPECIALĂ de primăvară: Pentru cei care vor să filmeze podcasturi în Studioul Paginademedia.ro: trei episoade promovate GRATUIT pe site si Facebook

 
OFERTĂ SPECIALĂ de primăvară: Pentru cei care vor să filmeze podcasturi în Studioul Paginademedia.ro: trei episoade promovate GRATUIT pe site si Facebook

Paginademedia.ro vine cu o ofertă specială pentru cei care închiriază studioul pentru podcasturi. Cum distribuţia este un element important pentru o producţie video, Paginademedia.ro propune o variantă care să asigure vizibilitate producţiilor video realizate pentru clienţi.

Publicitate

Oferta de primăvară: pentru cei care aleg să-şi filmeze podcasturile în Studioul Paginademedia, trei episoade vor fi publicate şi promovate GRATUIT pe site, dar şi pe reţelele sociale Paginademedia.ro.

Avantajele?

Dat fiind specificul site-ului, Paginademedia.ro are (şi) un public consistent din zona industriei de comunicare, de publicitate, de marketing şi de PR. Ştirile, interviurile şi materialele publicate sunt şi în atenţia companiilor de media (televiziuni, posturi de radio sau publicaţii online).

Informaţiile publicate de Paginademedia.ro pot ajunge astfel în vizorul unui public premium, cititiori care la rândul lor sunt producători de conţinut sau clienţi de publicitate care susţin astfel de producţii.

În ce constă exact promovarea?

Podcasturile produse în studio vor fi publicate (dacă clientul optează pentru această variantă) pe Paginademedia.ro, pe contul de Facebook Paginademedia.ro şi pe canalul de Youtube Paginademedia.

În mod normal, promovarea producţiilor pe aceste canale presupune o taxă suplimentară.

Cifre?

Contul de Facebook Paginademedia.ro numără 70.000 de urmăritori şi aproape tot atâtea aprecieri.

În fiecare lună, site-ul Paginademedia.ro are aproximativ 1,5-1,7 milioane de afişări, de la 350.000-400.000 de cititori.

Ce facilităţi oferă Studioul Paginademedia.ro?

- filmarea se înregistrează în regim de live, cu montaj instant, astfel că la finalul filmării clientul are produsul gata pentru a fi uploadat. 

- podcastul poate fi difuzat şi în direct, pe platformele dorite de client

- se filmează standard cu trei camere (gazdă, invitat şi plan general). Pentru planul general se foloseşte un slider automat, pentru dinamică.

- cei care realizează materiale video în Studioul Paginademedia.ro pot primi atât produsul finit (pentru a fi urcat pe Facebook sau Youtube), dar şi înregistrarea necomprimată a materialului video.

- cele trei ecrane video din studio permit personalizarea fiecărui podcast.

- grila de lumini de decor (led par RGB) oferă posibilitatea personalizării fundalului, în funcţie de culorile dorite de realizatorii interviurilor. 

Pe lângă Studioul VIDEO, Paginademedia.ro pune la dispoziţie şi un studio AUDIO, amenajat în special pentru Audiobookuri, Cursuri Audio sau Voice Over.

Alte detalii despre Studioul VIDEO Paginademedia, dar şi despre Studioul AUDIO (pentru audiobookuri şi Voice-Over), aici: Studio Video Bucureşti de închiriat pentru podcast, înregistrări audio video

GALERIE FOTO. Studioul Paginademedia în imagini

Pentru detalii legate de închirierea Studioului VIDEO Paginademedia.ro sau pentru Studioul AUDIO din Bucureşti, [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus