Codruţ Kegheş - Dezbrăcatu şi Antonio Passarelli sunt Aventurierii Gustului, o nouă emisiune de gătit la Prima TV. Producţia va debuta pe 21 martie şi va fi difuzată în fiecare luni, de la ora 20.00.
Cei doi vor călători cu un caravan în ţară pentru a descoperi reţete unice şi locuri de poveste din România, anunţă Prima TV. Vanul va fi casă, masă şi birou pe parcursul întregii aventuri, iar în fiecare episod telespectatorii vor afla reţete tradiţionale de bucate.
„Ce nu aducem la TV? Aceiaşi aruncători de produse în tigaie, nu avem grădinari de farfurii, adică bucătari care ascund mâncarea sub ierburi şi floricele numai să facă o farfurie mai frumoasă.
Avem lume care găteşte mâncare superbă, care trebuie mâncată şi nu fotografiată, mâncare gătită cu gust şi cu dragoste. Avem şi travel, dar şi lucruri ce nu se văd de regulă la televizor: acidentele din drum, certurile dintre noi”, spune Antonio Passarelli.
Chef Antonio Passarelli:
„Îmi place să călătoresc, să cunosc lumea, ador bucătăria autentică iar proiectul ăsta le are pe toate ! Şi pe Dezbrăcatu, alături de care nu te plictiseşti, nu stai un minut liniştit, este în stare să scoată orice din pălăria lui de magician.”
Codruţ Kegheş:
„În cele 12 ediţii, telespectatorii vor vedea poveşti ale participanţilor, reţete unice, peisaje de vis, aventură şi cultură locală. “Suntem în România, nu am fugit încă. Am fost în multe locuri, am avut noroc de vreme bună, mai ales că am început filmările în 4 martie şi era vreme de primăvară. Filmăm săptămânal în locuri de vis din România, descoperim oameni şi poveşti senzaţionale! Am mâncat lucruri pe care nu le-am mâncat niciodată.”
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
Comentarii