Skip to main content

Carmen Brumă, premieră la dublu. Începe şi a doua ei emisiune de la Antena 1, Hello Chef

 
Carmen Brumă, premieră la dublu. Începe şi a doua ei emisiune de la Antena 1, Hello Chef

Carmen Brumă „ocheşte“ două premiere într-un singur weekend. Încep noi sezoane ale celor două emisiuni pe care le are la Antena 1: MediCOOL  şi Hello Chef.

Publicitate

Hello Chef revine la Antena 1 cu un nou sezon duminică, 28 august, de la ora 14:00. Emisiunea culinară este săptămânală şi se difuzează în fiecare duminică. 

Pe de altă parte, noul sezon MediCOOL începe sâmbătă, 27 august, de la ora 12.00.

„Chef Roxana Blenche şi Carmen Brumă, autoarea unora dintre cele mai de succes programe de slăbit, dau startul sezonului 4 Hello Chef, pornind într-o îndrăzneaţă călătorie culinară în jurul lumii“, a anunţat postul de televiziune.

GALERIE FOTO. Ce „destinaţii“ sunt vizate?

Grecia, Italia, Franţa, Spania, Germania, Anglia, Turcia, Dubai, Thailanda, China, India, Mexic, Brazilia, America de Nord, Africa.

Evident, nu este uitată nici bucătăria tradiţională românească. Fiecare experienţă culinară va fi însoţită de muzică şi jocuri, provocări şi pedepse, mai promit realizatorii.

Chef Roxana Blenche:

”În sezonul 4 Hello Chef vom pleca alături de telespectatori într-o călătorie gastronomică pe 4 continente, ceea ce mi se pare fabulos, pentru că avem ocazia să explorăm gastronomia fiecărei ţări pe care o „vizităm”.

Va fi un sezon nou, diferit, palpitant, cu reţete mult mai provocatoare. Ne-am distrat alături de invitaţii noului sezon, care sunt foarte amuzanţi.

Eu şi Carmen Brumă ne-am ales ţinutele pentru fiecare ediţie în funcţie de ţara în care călătoream gastronomic. De-abia aştept să văd primul episod alături de telespectatori, pentru că noul sezon va fi cu adevărat inedit”.

Carmen Brumă:

”Cred că noul sezon Hello Chef este cel mai provocator, captivant şi distractiv de până acum.

Vom călători din punct de vedere culinar prin toată lumea şi vom descoperi, alături de invitaţi amuzanţi, preparate delicioase, dar şi poveşti interesante, iar fiecare ediţie va fi condimentată cu provocări inedite, atât pentru noi, cât mai ales pentru invitaţi.”

Pe lista invitaţilor emisiunii sunt Irina Fodor, Nea Mărin, Radu Vâlcan, Andreea Bălan, Monica Bîrlădeanu, Dan Capatos, Liviu Teodorescu, Emi şi Cuza, dar şi alţii. 

Citeşte şiCând începe noul sezon MediCOOL la Antena 1. Urania Cremene, expert în parenting, noul coprezentator

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana ana
    Carmen Brumă, autoarea unora dintre cele mai de succes programe de slăbit? bai, nene, ce bataie de joc.
  • Soby Soby
    @Pyt, mulțumesc mult.
  • Pyt Pyt
    Film cafe a avut film. Desperado.
  • Soby Soby
    Octavia Geamănu a dat în judecată postul Antena 1: https://www.tvmania.ro/octavia-geamanu-declaratii-ample-dupa-ce-a-fost-inlaturata-de-la-antena-1-370070
  • sunt anonim sunt anonim
    Rectific. Primul episod din serialul Clanul, din 1 Septembrie disponibil pe Voyo
    Iar, din 8 Septembrie se difuzează la Tv, joi de la ora 21:30
  • Adevarul Adevarul
    Emisiuni cu bucatari si seriale mai fierbinti in care se promoveaza prostia, alcoolismul, misoginia, batutul sotiilor, lenea, hotia. Asta este ceea ce au audiente mari in Romania. De aceea nu ma uit eu la posturi tv romanesti, prefer National Geographic, Discovery, Travel Channel.
  • iana iana
    O duduie pe care nu o recomanda nicio educatie, dar sta in televizor pentru ca e concubina lui Mircea Badea.... Strasnic !
  • jk jk
    Si Neatza incepe un nou sezon,de duminica
  • R R
    Vad ca ati blocat comentariile la articolul cu audientele de azi . Publicati articoloul cu audiente de azi si în rubrica audiente tv,acolo nu sunt publicate
  • Soby Soby
    Pentru că pe audiențele de luni au comentarii blocate (din vina lui Mile), scriu aici.
    Ce a difuzat Film Cafe de a fost pe locul 8 la comercial ieri?

Trimite un comentariu

sus