Skip to main content

Serialul Lia revine la Antena 1 cu un nou sezon. Când începe?

 
Serialul Lia revine la Antena 1 cu un nou sezon. Când începe?

Antena 1 anunţă premiera celui de-al doilea sezon al serialului Lia - soţia soţului meu. Serialul produs de Ruxandra Ion va debuta pe 24 august, de la 20.30, şi va fi difuzat în fiecare joi, ca şi sezonul precedent.

Publicitate

Antena 1 anunţă, totodată, că şi noul serial „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” va fi difuzat în această toamnă, fără a anunţa însă când va fi premiera. 

Ana Bodea, interpreta Liei Călin:

„Aştept cu nerăbdare să urmăriţi noul sezon al serialului Lia - soţia soţului meu, din 24 august, în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1. Este un sezon în care personajul pe care îl interpretez, Lia, se va lupta pentru viaţa ei, pentru iubirea ei, pentru principiile şi dorinţele sale. Sunt sigură ca serialul vă va ţine cu sufletul la gura şi vă asigur că va fi din ce în ce mai palpitant!”

La rândul ei, Ioana Blaj declară:

„Alice o să fie neiertătoare, o leoaică gata să sară la luptă şi să protejeze tot ce crede că îi aparţine. Sezonul doi, după cum aţi reuşit să vedeţi în promo, o sa ne ţină cu respiraţia tăiată în fiecare joi!”.

Ştefan Floroaica, cel care îi dă viaţă lui Petru, completează:

„Gata, acum că ştim că joi seara avem întâlnire pe Antena 1, vreau să vă spun că abia aştept să aflaţi continuarea poveştii lui Petru şi a Liei, presărată din plin cu acţiunile lui Alice, pentru că în acest sezon vor trece prin şi mai multe încercări şi provocări. Vor reuşi să meargă împreună pe acest drum şi să depăşească toate obstacolele? Rămâne de văzut!”

FOTO. Sezonul doi al serialului Lia va avea premiera pe 24 august

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus