Skip to main content

Site-ul Economedia, parte a grupului G4media, proiect special despre digitalizare. Cine sunt partenerii

 
Site-ul Economedia, parte a grupului G4media, proiect special despre digitalizare. Cine sunt partenerii

Publicaţia Economedia, parte a grupului G4media, dezvoltă o serie de materiale despre digitalizare. Cât va dura şi cine susţine proiectul?

Publicitate

România Digitală este titlul proiectului editorial, pe care Economedia îl va derula timp de cinci luni, până în martie 2023. În ce constă, a explicat pentru Paginademedia.ro Elena Deacu, redactor-şef al publicaţiei economice.

Practic, vor fi două componente sub acest generic:

1. O serie de interviuri, video şi scrise, cu oameni din firme care au trecut prin digitalizare: de la dezvoltarea unor site-uri, la soluţii de management al flotelor, aplicaţii, folosirea telefonului ca POS etc. În fiecare lună vor fi cinci interviuri.

2. Materiale care au ca subiect digitalizarea, publicate în cadrul acestui proiect: 25 de articole în fiecare lună,

Proiectul special este dezvoltat cu clientul Vodafone şi agenţia de PR Oxygen. De altfel, toate cazurile intervievate vor veni din rândul companiilor care au fost digitalizate cu ajutorul soluţiilor Vodafone.

Secţiunea specială este online începând de azi, joi, 13 octombrie, pe economedia.ro.

"România Digitală îşi propune să sublinieze beneficiile pe care le aduce digitalizarea pentru antreprenorii români. Sperăm ca poveştile de succes ale business-urilor pe care le vom ilustra să devină o sursă de inspiraţie pentru antreprenorii care încă nu au făcut pasul spre digitalizare", spun cei de la Economedia.

Site-ul Economedia face parte din acelaşi grup cu publicaţiile G4media şi edupedu. Site-ul a fost lansat în primăvara anului trecut.

Citeşte şi: Noul site economic al jurnaliştilor Tăpălagă şi Pantazi e online

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    Off-topic: Sancțiuni:
    Amenzi de : 10.000 de lei, 5.000 de lei, 5.000 de lei – România TV
    Somație publică : Digi 24

    Întrunit în ședința publică din data de 13.10.2022, Consiliul Național al Audiovizualului a decis, ca urmare a analizării rapoartelor de monitorizare întocmite de direcția de specialitate pentru emisiuni difuzate de postul Romania TV în luna iulie 2022, să aplice următoarele sancțiuni :
    - amendă de 10.000 de lei pentru emisiuni de știri și dezbateri din data de 09.07.2022 (interval orar 11.00 – 00.30), în cadrul cărora au fost prezentate informații despre marșul LGBT și despre marșul organizat de Partidul Noua Dreaptă, fără a se respecta prevederile art. 66 și art. 70 din Codul de reglementare a conținutului audiovizual (titluri afișate : „Agresori periculoși, prinși de poliție înainte de paradă” ; „Femei bătute cu bestialitate și violate de agresori”, „Mii de oameni pe străzi în ziua marșului resetării sexuale” ; „Jandarmii mobilizați la parada neomarxiștilor” ; „Ce se pregătește acum în stradă contra impunerii resetării” ; „Tensiune în centrul capitalei, neomrxiștii se adună pe străzi” ; „Mii de oameni pe străzi în ziua marșului resetării sexuale” ; „Revolta față de impunerea resetării sexuale în România” ; „Jandarmeria mobilizată, confruntări între taberele rivale” ; „Cine sunt cei care vor să impună resetarea în România” ; „Imaginile neomarxismului, cum vor să transforme lumea”) ;
    - amendă de 5.000 de lei pentru emisiunea „Breaking news”, difuzată în data de 03.07.2022 cu încălcarea dispozițiilor art. 64 alin. (1) lit a), b) și ale art. 66 din Codul audiovizualului. Printre titlurile afișate : „Oameni disperați de neomarxiști, le cer să omoare animalele” ; „Spaima fermierilor, de ce sunt puși să-și omoare animalele” ; „Revolta țăranilor României, batjocură cumplită” ; „Înlocuirea cărnii cu gândaci și viermi, revoltă pe stradă” ;
    - amendă de 5.000 de lei pentru ediția din 02.07.2022 a emisiunii „România de poveste”, în cadrul căreia nu s-a ținut cont de prevederile art. 64 alin. (1) lit. b) și nici de cele ale art. 40 alin. (1) și (5) din Codul audiovizualului (titluri afișate : „Miron Cozma face dezvăluiri cutermurătoare” ; „Cutremurător ce a făcut pușcăriașul Cîțu cu aurul țării”).

    De asemenea, Consiliul a sancționat cu somație publică postul Digi 24 deoarece, în emisiunea „Studio politic” din data de 01.09.2022, nu au fost respectate de dispozițiile art. 40 alin. (4) din Codul audiovizualului, conform cărora „moderatorii programelor au obligaţia să solicite ferm interlocutorilor să probeze afirmaţiile acuzatoare, pentru a permite publicului să evalueze cât de justificate sunt acestea”.

    Sursă: https://cna.ro/article12205,12205.html

Trimite un comentariu

sus