Skip to main content

Un fost jurnalist Pro TV şi B1 TV şi-a lansat agenţie de comunicare

 
Ştefan Păscuţă
Ştefan Păscuţă

De la televiziune, la antreprenoriat. Ştefan Păscuţă, fostul prezentator al ştirilor B1 TV, îşi lansează propria agenţie de branding şi PR, intitulată Businessing.

Publicitate

Cu o experinţă de peste 13 ani în media, jurnalistul Ştefan Păscuţă se alătură mediului de business. Păscuţă lucrează la proiectul Businessing de mai bine de jumătate de an:

„Am ales calea antreprenoriatului pentru că simt la acest moment că îmi oferă mai multe oportunităţi de dezvoltare profesională şi personală. Nu neg şi nu ascund că am avut oferte în acest an din partea unor instituţii importante de presă, dar la acest moment planurile mele sunt altele.

Focusul meu se îndreaptă spre mediul de corporate. Nu ştiu ce îmi rezervă viitorul, nu exclud însă pentru totdeauna posibilitatea să mă întorc vreodată la pupitru. Până atunci, nu mă îndepărtez foarte mult de zona de media şi comunic în continuare, doar că sub o altă formă. Din spatele camerelor”, a declarat Ştefan Păscuţă pentru Paginademedia.ro.

Ce servicii oferă agenţia?

„Agenţia îşi propune să ofere strategii de comunicare bazate pe analize relevante din piaţă, copywriting în limbaj jurnalistic şi oferă companiilor posibilitatea să îşi poziţioneze mesajele cheie, într-un mod adecvat, în spaţiul public.

De asemenea, clienţii beneficiază de programe de Public Speaking şi Media Training”, se arată în comunicatul trimis de agenţie.

Ştefan Păşcuţă, Managing Director Businessing Agency:

„În drumul prin care încercăm să găsim oportunităţi în vremuri incerte, comunicarea rămâne o parte esenţială în acest proces. Poate garanta succesul companiilor.

Şi atunci noi ne propunem să venim în sprijinul antreprenorilor care doresc să aibă o prezenţă strategică în media, oferind servicii premium de PR şi branding.

Ne dorim să fim partenerul de încredere pentru afacerile care doresc să se dezvolte şi să descopere următorul nivel”.

Despre Ştefan Păşcuţă:

  • Şi-a început cariera în televiziune în anul 2012 la grupul media regional Transilvania Live/ LOOK TV
  • În anul 2015 a devenit corespondent pentru TVR
  • Din 2016 până în 2020 a activat ca reporter pentru Pro TV
  • Din 2020 până la finalul anului 2022 a prezentat jurnalele de ştiri în cadrul B1 TV
  • Din ianuarie 2022, Păscuţă colaborează cu agenţia de PR Nine Nine World Wide

Citeşte şi: Jurnalistul Ştefan Păscuţă pleacă de la B1 TV. Ce va face?

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus