ACTUALIZARE:
Concursul 1 a luat sfârşit. Vezi AICI cine a câştigat. Vă invităm AICI la al doilea concurs din această serie.
Paginademedia.ro si Discovery Channel vă invită la concurs!
Un job are şi părţi mai puţin plăcute, mai ales acum, în vremuri de criză. Ce parte “murdară” a meseriei tale ai vrea să fie făcută de altcineva?
Dacă ai avea ocazia, ce l-ai pune să facă, în locul tău, pe Mike Rowe, realizatorul programului Meserii Murdare (Dirty Jobs), de pe Discovery Channel?
Scrie povestea într-un comentariu la acest articol (cu o adresă de mail validă) şi poti câştiga premii în valoare de 400 de euro.
Premiile:
2 Ipod-uri shuffle
2 memory stick-uri de 14 GB
2 rucsaci Discovery
Câştigătorii vor fi desemnaţi de echipa Discovery Channel, la sfârşitul săptămânii viitoare.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.roÎncepând cu 5 decembrie, Mike Rowe revine pe Discovery Channel în cea de-a cincea serie din celebra emisiune Meserii murdare.
Printre meseriile încercate în acest sezon se numără: instalator de paratrăsnete, căutător de animale şi operator al unui război de ţesut.
- Creator şi producător executiv al seriei de pe Discovery Channel nominalizate la Premiile Emmy, Meserii murdare, Mike a petrecut ani întregi călătorind prin SUA şi lucrând ca ucenic în mai bine de 200 profesii.
- Mike şi-a început cariera ca muzician profesionist, reuşind pe parcurs să intre la Opera din Baltimore şi chiar să îşi câştige cardul de membru al sindicatului Operei.
- În San Francisco, Mike este cunoscut mai ales pentru apariţiile de la CBS, ca prezentator al programului Evening Magazine – de unde a plecat în 2005 ca să înceapă producţia pentru Meserii murdare. În prezent, locuieşte în San Francisco.
Comentarii
Sbolani, gandaci, pasaje intunecate si, ocazional, cadavre. Nu, nu este vorba despre o zi din viata lui Indiana Jones. Intr-un rol mai putin stralucitor este distribuit cel care inspecteaza canalizarile.
Acesta parcurge adancimi de sutele de kilometri de canalizare de sub orasele noastre. Persoanele care au grija de sistemele noastre de canalizare se confrunta cu excremente, miros infiorator, gandaci, sobolani si de multe ori chiar cu organisme moarte, atat de animale cat si de oameni.
Cineva trebuie sa faca aceasta treaba murdara. Folosind un rezervor si o bagheta de vid, curatatorii trebuie sa stranga toate deseurile dintr-o toaleta portabila.
Dupa ce strang hartia de toaleta folosita si aruncata pe jos, trebuie sa spele toate suprafetele murdare, inclusiv peretii toaletei. De obicei curatirea unui wc portabil dureaza cateva minute, iar majoritatea lucratorilor curata intre 10 si 60 de toalete pe zi.