Skip to main content

Iancu Guda încheie colaborarea cu Digi24. „O sa ne putem vedea la unul dintre cele mai mari grupuri media & TV din România”

 
Iancu Guda încheie colaborarea cu Digi24. „O sa ne putem vedea la unul dintre cele mai mari grupuri media & TV din România”

UPDATE. Din informaţiile Paginademedia.ro, noua direcţie a lui Iancu Guda este trustul Intact. Conform aceloraşi surse din piaţa media, Guda ar urma să fie realizator la postul TV Antena 1. Contactat de Paginademedia.ro, Iancu Guda nu a comentat în niciun fel infromaţia şi ne-a trimis către postarea de pe Facebook. 

Publicitate

Iancu Guda spune stop Banilor în mişcare la Digi24. Guda, realizatorul emisiunii Bani în mişcare, se desparte de Digi24 după o colaborare de patru ani. Anunţul a fost făcut de Guda pe pagina sa de Facebook, precizând că emisiunea sa se va mai vedea la Digi24 până la jumătatea lunii septembrie. 

„În august am filmat ultimele episoade #BaniiInMiscare @Digi24, care se vor difuza pana la jumatatea lunii septembrie. Dupa 4 ani +1.000  de episoade si +20.000 minute de educatie financiara difuzate la TV, online si radio Digi FM, cred ca am schimbat in bine modul in care +100.000 de oameni pun banii in miscare, prin cel mai lung maraton de educatie financiara din istoria televiziunii romanesti”, a anunţat realizatorul. 

„M-am gandit bine la acest pas … este momentul sa merg mai departe, sa amplific educatia financiara la un nivel mult mai mare, sa ajutam cat mai multi oameni si antreprenori sa isi gestioneze banii mai bine, pentru dezvoltarea afacerilor si cresterea prosperitatii in familie. Vreau sa schimb mentalitatea in Romania, sa contribui si sa aduc un impact pozitiv in randul populatiei extinse in ceea ce priveste modul in care ne gestionam banii”, a continuat Iancu Guda.

Realizatorul a  precizat că va continua aventura în televiziune, radio şi online, fără a preciza destinaţia, doar că este vorba despre unul dintre cele mai mari grupuri de media din România. 

„Sunt foarte entuziasmat sa anunt ca in urmatorii ani o sa ne putem vedea la TV, online si radio la unul dintre cele mai mari grupuri media & TV din Romania”, a scris el.

Iancu Guda are peste 15 ani de experienţă în managementul riscului de credit. Din 2013, predă cursuri de analiză financiară şi finanţe corporative în calitate de lector asociat la Institutul Bancar Român. În 2018, a lansat cartea „De ce eşuează companiile”.

Citeşte şi: 

Digi24 readuce rubrica economică „Banii în mişcare”. Va avea şi un prezentator nou

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus