Skip to main content

Vodafone lansează Vodafone TV+, o nouă platformă online. Ce televiziuni are în grilă.

 
Foto: Profit.ro
Foto: Profit.ro

Vodafone lansează o nouă platforme OTT („Over The Top”). Compania a lansat astăzi Vodafone TV+, o platformă ce oferă atât televiziuni liniare, peste 100 de canale, cât şi o librărie de filme şi documentare, după cum au declarat în exclusivitate pentru Paginademedia.ro reprezentanţii Vodafone

Publicitate

„Cel mai nou serviciu de televiziune de pe piaţa din România, prin care Vodafone îşi propune să transforme experienţa de vizionare TV, se numeşte Vodafone TV+. 

TV+ oferă clienţilor acces la televiziune de pe mai multe device-uri în acelaşi timp, oricând, oriunde, la un click distanţă, aducând tot conţinutul de care au nevoie într-o interfaţă modernă şi intuitivă. Fără cabluri, fără găuri în pereţi, fără alte dispozitive. Serviciul conţine peste 100 de canale, multe dintre ele cu funcţii interactive: pauza pe live, restart, derulare înainte şi înapoi, înregistrare la cerere (30-90 de zile) sau înregistrare automată (7 zile)”, au explicat reprezentanţii Vodafone la solicitarea Paginademedia.ro

TV+ este disponibil pentru abonatii de voce ai Vodafone, ca extraoptiune la un abonament existent. Costul porneste de la 3,9 euro/luna.

Compania a solicitat şi a primit de la Consiliul Naţional al Audiovizualului eliberarea unui aviz de retransmisie încă de săptămâna trecută.

Potrivit datelor prezentate la CNA, noua platformă va retransmite doar pe teritoriul României şi are incluse în lista de programe un număr de 34 de televiziuni din lista must carry.

În total, noua platformă online Vodafone va oferi abonaţilor acces la un număr de 116 televiziuni în sistem digital (inclusiv cele 34 din lista must carry).

Potrivit declaraţiilor reprezentanţilor companiei pentru Paginademedia.ro, Vodafone TV+ va oferi acces la posturile din must carry precum Digi24, Realitatea Plus, Romania TV, B1 TV, TVr Info, TVR News, Aleph News, Profit.ro, Euronews, National TV, Kanal D 2, TVR 1, TVR 2, Metropola TV, Trinitas, Speranta TV.

Vor fi însă şi televiziuni din afara listei must carry, precum Pro TV şi celelalte posturi din portofoliul grupului, Kanal D, Prima TV, Diva, AXN, TV 1000, FilmMania, Bollywwod, Comedy Central, dar şi televiziuni de desene animate sau muzică. Interesant este că, cel puţin pentru moment, din grila Vodafone TV+ lipsesc posturile din grupul Antena Group şi Antena 3 CNN.

Iată lista integrală:

Vodafone nu este prima companie care primeşte aviz de retransmise pentru OTT. Voyo, al Pro TV, şi Antena Play, al Antenei Group, au primit de asemenea avize de retransmisie după ce anul acesta CNA a decis că şi platformele online trebuie să respecte principiul must carry. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus