Skip to main content

UPDATE: Jurnalistul Daniel Scorpie a fost găsit

 
UPDATE: Jurnalistul Daniel Scorpie a fost găsit

UPDATE. Jurnalistul GSP, Daniel Scorpie a fost găsit vineri, 7 octombrie. Jurnalistul şi comentatorul sportiv, Daniel Scorpie, în vârstă de 55 de ani a fost dat dispărut, marţi după-amiază, 4 octombrie, în jurul orei 16.30.

Publicitate

Acesta a plecat din Bucureşti, însă a fost găsit vineri, 7 octombrie.

În anunţul publicat de Gazeta Sporturilor se menţionează:

"Bărbatul din imagine a dispărut marţi după-amiază, 4 octombrie, în jurul orei 16.30, din Bucureşti - zona Bd. Uverturii, cartier Militari.

Semnalmente: înălţime 1.80, greutate 88 kg, păr grizonat, ochi căprui, vârsta 55 ani. Era îmbrăcat cu o bluză de trening bleumarin, cu mâneci şi guler de culoare albă, blugi bleumarin şi pantofi sport bleumarin. Avea un rucsac negru, inscripţionat cu simbolul Puma.

Răspunde la numele de Scorpie Daniel. Poate manifesta pierderi de memorie.

Dacă îl vedeţi, sunteţi rugaţi să anunţaţi la cea mai apropiată secţie de poliţie sau la 112."

Cine este Daniel Scorpie?

Daniel Scorpie este jurnalist sportiv la Gazeta Sporturilor. Acesta are o vastă experienţă în TV. Comentează meciuri din Serie A, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1, Premier şi alte campionate de top. Din 2007 la Boom TV, Telesport, Sport Klub şi Digisport, peste 2.000 de jocuri în portofoliu. Invitat la emisiunile de analiză "Fotbal European" la Digisport. Specialist pe Serie A, pe care o mănâncă pe pâine de trei decenii, potrivit GSP.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus